Ελένη Ράντου: Με την καλύτερη παρέα στην καραντίνα! [pic]

Στο σπίτι της μένει όλο αυτό το διάστημα της καραντίνας, λόγω του κορονοϊού και η Ελένη Ράντου και έχει την καλύτερη παρέα. Η αγαπημένη ηθοποιός έχει 24 ώρες το 24ώρο τον μικρό τετράποδο φίλο της και προσπαθεί να χαλαρώσει και να βρει τις ισορροπίες της σε αυτήν τη δύσκολη περίοδο που διανύουμε.

Λίγο μετά το κλείσιμο των θεάτρων και αφού ακυρώθηκαν όλες οι επαγγελματικές της υποχρεώσεις με την παράσταση «Τζασμιν» που σημειώνει μεγάλη επιτυχία από το 2008, η Ελένη Ράντου όπως και όλος ο κόσμος αναγκάστηκε να κλειστεί στο σπίτι της και να ακολουθήσει τις οδηγίες της κυβέρνησης και του υπουργείου Υγείας για τη μη εξάπλωση του κορονοϊού. Η ίδια μάλιστα, ήρθε αντιμέτωπη με μια πρωτόγνωρη για εκείνη κατάσταση, αφού ως τώρα δεν είχε αναγκαστεί ποτέ να μείνει σπίτι για τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα.

Στο μυαλό της φυσικά ήρθε και η παράσταση «Καταδικός μου» που είχε πρωταγωνιστήσει πριν λίγα χρόνια και μοιάζει τόσο επίκαιρη με την εποχή που διανύουμε. Η παράσταση, μάλιστα, ανέβηκε και διαδικτυακά, με την γνωστή ηθοποιό να ενημερώνει τον κόσμο για τον εναλλακτικό τρόπο πια απόλαυσης των θεατρικών παραστάσεων εν μέσω κορονοϊού.

Όσο, για την ζωή στο σπίτι. Περιλαμβάνει πολλές δραστηριότητες για εκείνη, αλλά και συντροφιά με την καλύτερη παρέα, τον τετράποδο φίλο της τον Ντίνο.

«Ντίνος. Ο ευτυχέστερος της Μένουμε μέσα εποχής!!! 24ωρα χάδια!!!!», έγραψε χαρακτηριστικά η Ελένη Ράντου και ανέβασε μια φωτογραφία από την καραντίνα τους.

Read More

And More