Ελένη Ράντου: Ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου την απόλαυσε στη θεατρική της πρεμιέρα! [pics]

Πρεμιέρα έκανε χθες στο θέατρο η Ελένη Ράντου! Η αγαπημένη ηθοποιός παρουσίασε για 2η σεζόν την “Τζασμίν” του Γούντι Άλεν, σε πρώτη παγκόσμια θεατρική διασκευή της ίδιας, στο Θέατρο Διάνα. Μια παράσταση εξαιρετικών ηθοποιών, μια ερμηνεία ζωής από την Ελένη Ράντου και μια εμπνευσμένη σκηνοθεσία από τον Σταμάτη Φασουλή, που συγκίνησε και καταχειροκροτήθηκε από 30.000 θεατές την περσινή χρονιά.

Φυσικά από το πλευρό της δεν έλειπε ο επί 25 χρόνια σύζυγός της και καταξιωμένος καλλιτέχνης, Βασίλης Παπακωνσταντίνου. Ο γνωστός τραγουδιστής απόλαυσε την αγαπημένη του και καταχειροκρότησε την μοναδική της ερμηνεία στο θεατρικό σανίδι. Στη συνέχεια, το ζευγάρι πόζαρε ευδιάθετο στον φωτογραφικό μας φακό!

Δες φωτογραφίες:

Λίγα λόγια για το έργο:

Μια πλούσια χρεωκοπημένη Νεοϋορκέζα, η Τζάσμιν (Ελένη Ράντου), μετά τη διάλυση του γάμου της και την οικονομική καταστροφή του άντρα της Αλ (Μάξιμος Μουμούρης) προσπαθεί να ξαναφτιάξει τη ζωή της από την αρχή. Αναγκάζεται, άφραγκη πλέον, να μετακομίσει στην αδερφή της Τζίντζερ (Καλλιρρόη Μυριαγκού) σε μια λαϊκή συνοικία του Σαν Φρανσίσκο, τη στιγμή που η αδερφή της ετοιμάζεται να παντρευτεί τον Τσίλυ (Παντελή Δεντάκη). Η απέχθεια της Τζάσμιν προς τον Τσίλυ είναι κεραυνοβόλα και οι συγκρούσεις ανάμεσά τους πυροδοτούν ανεξέλεγκτες καταστάσεις. Στην προσπάθεια της Τζάσμιν να επαναπροσδιορίσει τη ζωή της, σ’ ένα εχθρικό περιβάλλον, το παρελθόν στοιχειώνει το παρόν με απρόβλεπτες συνέπειες.

Φωτογραφίες: NDP

Read More

And More