Ελένη Ράντου: Σπάνια βραδινή έξοδος με τον Βασίλη Παπακωνσταντίνου στο πλευρό της – Φωτογραφίες

 Μια σπάνια βραδινή έξοδο πραγματοποίησαν το βράδυ της Δευτέρας 10/12 η Ελένη Ράντου και ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου.

Το ζευγάρι παρακολούθησε την μουσικοθεατρική παράσταση «40+Βγαίνω!» με πρωταγωνιστή τον Θανάση Αλευρά στο VOX ενώ στο τέλος της παράστασης δεν δίστασαν να ποζάρουν μαζί και στον φωτογραφικό φακό.

Το αγαπημένο ζευγάρι, που μετρά πολλά χρόνια κοινής πορείας αλλά έχει επιλέξει να απέχει από τα φώτα της δημοσιότητας, έδειχνε ιδιαίτερα ευδιάθετο, απολαμβάνοντας την έξοδό τους.

«Το κάστρο της σχέσης μας με τον Βασίλη Παπακωνσταντίνου ίσως δεν έπεσε ποτέ επειδή είμαστε δυο ισχυρές προσωπικότητες. Συνήθως το κάστρο απειλείται όταν η μια προσωπικότητα είναι λιγότερο δυνατή από την άλλη και καταπιέζεται. Όταν γνωριστήκαμε ήμουν στα πρώτα μου βήματα. Ο Βασίλης καλοδέχτηκε το “ξεδίπλωμά” μου γιατί ερχόταν σιγά σιγά.

Το θέμα ήταν αν εγώ θα μπορούσα να αντέξω το βάρος “είσαι η γυναίκα του Βασίλη”. Όταν πρωτογνωριστήκαμε δεν ήμουν “η Ελένη μας”, ήμουν απλά “το καινούργιο κορίτσι του Βασίλη”. Πέρασε γρήγορα αυτή η περίοδος. Απλώς στρίμωχνε η ιδέα ότι έπρεπε να αποδείξεις ότι δεν είσαι το νούμερο εννέα ή δέκα στη ζωή κάποιου άλλου», είχε δηλώσει σε πρόσφατη συνέντευξή της η Ελένη Ράντου.

Δες τις φωτογραφίες

Φωτογραφίες: NDP

Read More

And More