Ελένη Ράντου: Στο Ηρώδειο για να στηρίξει τον Βασίλη Χαραλαμπόπουλο!

Για χρόνια ήταν δυο καλοί φίλοι και συνεργάτες και πρωταγωνίστησαν μαζί σε πολλές θεατρικές επιτυχίες, αλλά τώρα έχουν πάρει διαφορετικούς καλλιτεχνικούς δρόμους. Ο λόγος για την Ελένη Ράντου και τον Βασίλη Χαραλαμπόπουλο που στηρίζουν πάντα ο ένας τον άλλον σε κάθε νέα δουλειά.

Έτσι έγινε και το βράδυ της Δευτέρας, με την γνωστή ηθοποιό να δίνει το «παρών» στην παράσταση «Πλούτος» του Αριστοφάνη με πρωταγωνιστή τον Βασίλη Χαραλαμπόπουλο. Έχοντας φίλους και αγαπημένα πρόσωπα στο πλευρό της, η Ελένη Ράντου απόλαυσε την παράσταση από τις πρώτες θέσεις και χάρισε το πιο θερμό της χειροκρότημα!

Μετά το κλείσιμο της αυλαίας, μάλιστα, βρέθηκε στα παρασκήνια, όπου συναντήθηκε με τον Βασίλη Χαραλαμπόπουλο, την Μαρία Διακοπαναγιώτου και όλους τους συντελεστές της παράστασης και φωτογραφήθηκε μαζί τους.

Και μπορεί σε παλαιότερη συνέντευξή της, η Ελένη Ράντου να είχε δηλώσει για τον Βασίλη Χαραλαμπόπουλο: «Τράβηξε ο καθένας το δρόμο του. Δεν σου λείπει κάτι που έχει ολοκληρώσει έναν κύκλο. Συνεργαστήκαμε αρκετά, έπρεπε κάποια στιγμή να χωρίσουμε καλλιτεχνικά για να βρει ο καθένας το δικό του όραμα. Τώρα κάνει δικές του δουλειές και πολύ επιτυχημένες, δεν νομίζω ότι επιτρέπει αυτή η συνθήκη να συνεργαστούμε, το κάναμε, καλά ήταν, ήταν επιτυχίες, αλλά δεν το νοσταλγώ. Τελείωσε αυτός ο κύκλος και για τους δύο», σίγουρα όμως συνεχίζει να στηρίζει τον γνωστό ηθοποιό, όπως και άλλους συναδέλφους της, σε κάθε ευκαιρία.

Λίγα λόγια για την παράσταση:

Ο Χρεμύλος μετά την επίσκεψή του στο μαντείο των Δελφών επιστρέφει φέρνοντάς μαζί του έναν τυφλό γέρο άντρα, ύστερα από παραίνεση του Απόλλωνα. Με τη βοήθεια του δούλου του, Καρίωνα, ανακαλύπτει πως ο άντρας που έχει πάρει στο κατόπι δεν είναι άλλος από τον Πλούτο. Ο Χρεμύλος και όλοι οι τίμιοι συμπολίτες του θα ευημερήσουν, αν ο Πλούτος ξαναδεί το «φως το αληθινό». Η θεραπεία του Ασκληπιού στέφεται με επιτυχία κι η δικαιοσύνη αποκαθίσταται. Η Πενία (Φτώχεια) που τόσο καιρό διαφέντευε την πόλη, προσπαθεί τώρα να υπερασπιστεί τις χάρες της φτωχής πλην τίμιας ζωής. αλλά οι Αθηναίοι δεν πείθονται και σχεδιάζουν να εγκαταστήσουν τον Πλούτο στην παλιά του θέση, στο πίσω μέρος του ναού της Αθηνάς (εκεί όπου φυλάσσονταν τα χρήματα του Δημοσίου).

Φωτογραφίες: NDP

 

Read More

And More