Ελένη Ράντου – Βασίλης Παπακωνσταντίνου: Στο πλευρό της κόρης τους στην πρώτη της έκθεση ζωγραφικής

Την πρώτη της έκθεση ζωγραφικής παρουσίασε το απόγευμα του Σάββατου 14/5 η κόρη της Ελένης Ράντου και του Βασίλη Παπακωνσταντίνου, Νικολέττα.

Η παρουσίαση της έκθεσης ζωγραφικής με τίτλο «Περί Οικειότητας» πραγματοποιήθηκε στην Αίθουσα Τέχνης «Αγκάθι – κartάλος».

Από το πλευρό της δεν θα μπορούσαν να λείπουν οι γονείς της, οι οποίοι δηλώνουν πολύ περήφανοι και την στηρίζουν σε κάθε της απόφαση.

 

  

Ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου η Ελένη Ράντου, αλλά και η κόρη τους, Νικολέττα Παπακωνσταντίνου στο τέλος της έκθεσης, έκαναν και δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής Mega Καλημέρα. 

«Είμαι πολύ ενθουσιασμένη και ανυπομονώ πολύ για όσα πρόκειται να έρθουν. Αυτή την ενότητα έργων την εμπνεύστηκα κατά τη διάρκεια της καραντίνας. Οι γονείς μου απλά με ενθάρρυναν να κάνω αυτό που αγαπάω και με στήριξαν και με στηρίζουν όπως μπορούν», είπε η Νικολέττα Παπακωνσταντίνου.

«Είμαι πολύ βαθιά συγκινημένος, δεν μπορώ να μιλήσω Είναι φοβερό. Το πουλάκι μας μεγάλωσε μαζί μας και αυτονομήθηκε. Μεγάλωσε σε ένα περιβάλλον ήσυχο, χωρίς φωνές, χωρίς τσακωμούς. Έχουμε μια αρμονική ζωή με την Ελένη Ράντου. Αγαπιόμαστε», είπε από την πλευρά του ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου.

Η Ελένη Ράντου δήλωσε: «Τα ξέρει όλα μόνη της που νιώθω ότι εκείνη μου δίνει συμβουλές. Νομίζω ότι από μικρή έχει πάρει τον ρόλο της φιλενάδας. Δίνει η μια κουράγιο στην άλλη. Μου είχε κλειδώσει την πόρτα του εργαστηρίου και είδα τα έργα της εδώ στην έκθεση. Μου ήρθαν κλάματα. Βούλιαξα τόσο, χωρίς το θέατρο, που νόμιζα ότι δεν θα κάνω αυτή τη δουλειά. Δεν ευσταθεί αυτό που είπε ο Ιάσων Τριανταφυλλίδης για εμένα και τον Γιώργο Κιμούλη. Δεν του πέταξα ποτέ καρέκλα».

Φωτογραφίες: NDP

 

Read More

And More