Ελένη Τοπαλούδη: Προκαλούν σοκ τα νέα στοιχεία για τη δολοφονία της

Οι τραγικές στιγμές της άτυχης φοιτήτριας στα χέρια των βασανιστών της περιγράφονται με κάθε λεπτομέρεια στο βούλευμα του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών της Ρόδου. Σε αυτό τονίζεται ότι οι δύο δράστες έδρασαν από κοινού, τη χτύπησαν με σίδερο στο κεφάλι, τη βίασαν και στη συνέχεια τη σκότωσαν.

O Αλέξης Κούγιας, δικηγόρος της οικογένειας Τοπαλούδη, μίλησε στον ΑΝΤ1 και είπε ότι πρόκειται για βιασμό και ανθρωποκτονία από κοινού. Το επόμενο διάστημα θα οριστεί η τοποθεσία της διεξαγωγής της δίκης των δύο κατηγορουμένων που παραμένουν στη φυλακή.

Το δικαστικό συμβούλιο, που υιοθέτησε αυτούσια την εισήγηση του Αντεισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρόδου, παρατείνει την κράτηση των κατηγορουμένων έως την 4η Δεκεμβρίου 2019. Πιθανολογείται όμως ότι η κράτησή τους θα παραταθεί γι ακόμη ένα 6μηνο, μέχρι να προσδιοριστεί η δίκη.

Για την οικογένεια Τοπαλούδη, η καταδίκη των δραστών με τη μεγαλύτερη των ποινών αποτελεί πλέον αυτοσκοπό. «Αν σκεφτεί κάποιος τη θέση της Ελενίτσας, τι τράβηξε εκείνο το βράδυ στα χέρια των δολοφόνων της, τι μαρτύριο πέρασε, την προσπάθειά της να αντισταθεί μέχρι να τη ρίξουν στη θάλασσα, θα τρελαθεί. Δεν το χωράει ανθρώπου νους» λέει ο πατέρας της αδικοχαμένης φοιτήτριας.

Την ίδια στιγμή σοκάρει η ανάλυση των στοιχείων από τους υπολογιστές και τα κινητά τηλέφωνα των δύο κατηγορουμένων για τον βιασμό και τη δολοφονία της 21χρονης.

Ο υπολογιστές του Ροδίτη έδειξαν ότι ελάχιστες ώρες μετά το έγκλημα, αναζητούσε επίμονα στο facebook μια κοπέλα με τα αρχικά Α.Χ. Της έστελνε μηνύματα και της έκανε επανειλημμένες κλήσεις. Η κοπέλα του απάντησε τρεις μέρες μετά. Το βράδυ της δολοφονίας αναζητούσε στο διαδίκτυο ερωτικές ταινίες.

«Mama I am a criminal» (μαμά είμαι εγκληματίας) είναι το κομμάτι που άκουσε στο διαδίκτυο ο 21χρονος κατηγορούμενος ένα 24ωρο μετά το έγκλημα. Ήταν τότε που έψαχνε στο διαδίκτυο τα δημοσιεύματα για την υπόθεση.

Πηγή: Newsit.gr

Read More

And More