Ελένη Τσολάκη: Αποκαλύπτει πως διατηρείται σε φόρμα! [pic]

Η Ελένη Τσολάκη αυτή τη σεζόν βρίσκεται στον τηλεοπτικό σταθμό του ΣΚΑΪ και καθημερινά δίνει ραντεβού με τους τηλεθεατές μέσα από την εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα “Μεσημέρι”. Η γνωστή παρουσιάστρια βρίσκεται σε μια δημιουργική φάση της ζωής της, αφού ο ρόλος της στην εκπομπή την έχει ενθουσιάσει! Παράλληλα με την καλή πορεία των επαγγελματικών της, η Ελένη Τσολάκη ζει και την προσωπική ευτυχία στο πλευρό του συζύγου της Παύλου Πετρουλάκη.

Μπορεί λόγω των επαγγελματικών υποχρεώσεων ο ελεύθερος χρόνος της να είναι περιορισμένος, όμως όταν τον βρίσκει προσπαθεί να τον αξιοποιεί με τον καλύτερο τρόπο. Ένας από αυτούς είναι και η γυμναστική! Η Ελένη Τσολάκη είναι λάτρης της γυμναστικής και αυτός είναι και ο λόγος που διαθέτει ένα από τα πιο καλλίγραμμα κορμιά της εγχώριας showbiz!

Πρόσφατα, η συνεργάτιδα του Γιώργου Λιάγκα δημοσίευσε στο προφίλ της στο Instagram μια φωτογραφία κατά τη διάρκεια της προπόνησής της. Καθισμένη σε ένα στρώμα γυμναστικής και φορώντας αθλητικά ρούχα η ίδια “λιώνει” στη γυμναστική!

Δες τη φωτογραφία:

Η Ελένη Τσολάκη διαθέτει κορμί λαμπάδα!

Read More

And More