Ελένη Τσολάκη: Η απάντησή της στο ξέσπασμα του Σπύρου Μαρτίκα – «Δε προσπάθησε να εκμαιεύσει κανείς καμία πληροφορία»

Τη δική της απάντηση στο ξέσπασμα του Σπύρου Μαρτίκα θέλησε να δώσει σήμερα (18/6) μέσα από το Open Weekend η Ελένη Τσολάκη. (δες εδώ το ξέσπασμα του πρώην παίκτη του Survivor All Star)

«Είναι πολλά τα σημεία στην ανάρτησή του που αξίζει να σταθούμε. Αρχικά τι εννοεί με το “όταν ερωτηθώ κάτι ουσιαστικό για το παιχνίδι;” Είμαστε μια εκπομπή που καλύπτουμε το Survivor από πέρυσι. Τα κορίτσια μας είναι τρία, είναι η Σοφία, η Βίκυ και η Κωνσταντίνα. Είναι ενημερωμένα για τα πάντα και όταν πάνε να συναντήσουν έναν παίκτη, παίρνουν ως αφορμή τις τελευταίες δηλώσεις του. Το αν είναι ουσιαστικό ή όχι ένα ερώτημα αδικεί λίγο τα κορίτσια, ουσιαστικά ερωτήματα κάνουν σχετικά με το παιχνίδι. Ο καθένας μπορεί να απαντήσει ό,τι θέλει….» ανέφερε αρχικά η Ελένη Τσολάκη.

Στη συνέχεια ο Λάμπρος Κωνσταντάρας εξέφρασε τη δική του άποψη λέγοντας πως όταν πας σε ένα παιχνίδι και αποκτάς μια δημοσιότητα, είναι λογικό να σε ρωτάνε γι’ αυτό το παιχνίδι.

Σε άλλο σημείο, η Ελένη Τσολάκη σημείωσε πως ο Σπύρος Μαρτίκας γνώριζε πως η δημοσιογράφος θα πάει για δηλώσεις και πως εκείνοι σαν εκπομπή, επέλεξαν να προβάλλουν όσα είπε παρόλο που δεν είχαν σχέση με το παιχνίδι.

«Να πω και κάτι άλλο. Η ρεπόρτερ, δεν προσπάθησε να εκμαιεύσει καμία πληροφορία, ερωτήσεις για το Survivor έκανε. Φτηνό κουτσομπολιό εμείς δεν κάνουμε, παίζουμε τα αποσπάσματα που δίνουν οι παίκτες του Survivor…» είπε ακόμα η Ελένη Τσολάκη.

Read More

And More