Ελένη Βαΐτσου: “Δεν πιστεύω στην απόλυτη ευτυχία ή την απόλυτη δυστυχία”

Η πρωταγωνίστρια της πετυχημένης σειράς Μπρούσκο, Ελένη Βαΐτσου, μιλάει στο People για τις σχέσεις, τη φιλία και τη στάση της απέναντι στη ζωή.

Η Ελένη μίλησε στο δημοσιογράφο Άρη Καβατζίκη για τα πρώτα χρόνια στην Αθήνα, όταν σπούδαζε Οικονομικά, τη στροφή στο θέατρο και την υποκριτική και την ημέρα που γνώρισε τον Ανδρέα Γεωργίου, ο οποίος και την επέλεξε για τον πρωταγωνιστικό ρόλο στη σειρά. “Ο Ανδρέας είναι η απόδειξη πως όταν αγαπάς κάτι πολύ, το καταφέρνεις, ακόμα κι αν δεν έχεις βοήθεια από πουθενά…”. Για την αγάπη του κόσμου, αναφέρει πώς παρά το ότι έγινε διάσημη πολύ ξαφνικά, δεν τρόμαξε. “Ο κόσμος είναι πολύ θερμός, Ο ενθουσιασμός και η αγάπη που μας δείχνουν μας ωθούν να θέλουμε να κάνουμε ακόμα πιο όμορφα πράγματα” αναφέρει.

Η Ελένη εξηγεί πως στη ζωή της θέλει να κάνει τα πράγματα με γνώμονα τη λογική περισσότερο και τονίζει πως δεν είναι υπέρ των δεύτερων ευκαιριών. “Αν πρόκειται για κάτι που θεωρώ σοβαρό, δεν δίνω δεύτερη ευκαιρία, γιατί γνωρίζω ότι δεν θα το ξεχάσω ποτέ, αλλά και επειδή πιστεύω ακράδαντα ότι ο άνθρωπος δεν αλλάζει”. Σε ό, τι αφορά την απόλυτη ευτυχία, η Βαΐτσου έχοντας πάντα μπροστά τη λογική αναφέρει: “Δεν πιστεύω στην απόλυτη ευτυχία ή την απόλυτη δυστυχία. Είναι στιγμές που μετράνε και αλλάζουν με τόσο ταχείς ρυθμούς, που μπορεί σε μια μέρα να έχω νιώσει και ευτυχισμένη και δυστυχισμένη”.

Η Ελένη είναι παιδί της νύχτας, με την έννοια πως λειτουργεί καλύτερα σε συνθήκες απόλυτης ησυχία. “Πάντοτε μου άρεσε να διαβάζω μετά τις 21.00 και μέχρι τις 4.00. Η απόλυτη ησυχία μου αρέσει πολύ και με βοηθάει. Επίσης δεν μπορώ καθόλου το πρωινό ξύπνημα” . Όταν δεν έχει γύρισμα θέλει να βρίσκεται με φίλους στην Κύπρο ή να βλέπει ταινίες και ξένες σειρές στο σπίτι.

Read More

And More