Ελένη Βαΐτσου: Η αποκάλυψη για τα μηνύματα που δέχεται στο Instagram και η αφοπλιστική απάντησή της!

Ως λάτρης των social media και ειδικά του Instagram, η Ελένη Βαΐτσου μοιράζεται σχεδόν καθημερινά με τους διαδικτυακούς της φίλους φωτογραφίες από τη ζωή της, τόσο την επαγγελματική, όσο και την προσωπική. Πρόσφατα, ωστόσο, η αγαπημένη ηθοποιός έκανε μια ανάρτηση διαφορετική από αυτές που μας έχει συνηθίσει στο προφίλ της στο Instagram.

Συγκεκριμένα, αποκάλυψε πώς το τελευταίο διάστημα αρκετοί από τους followers της προσπαθούν να βρουν δουλειά ως ηθοποιοί και ζητούν από την ίδια να μεσολαβήσει σ’ αυτό. Η ίδια, απάντησε δημόσια και, φανερά ενοχλημένη, ξεκαθάρισε πώς δεν είναι η δουλειά της αυτή και πως και η ίδια κάθε χρόνο περνά από οντισιόν ώστε να βρει δουλειά.

«Μου στέλνετε πολύ συχνά μηνύματα και μου ζητάτε να μεσολαβήσω να παίξετε σε κάποια σειρά ή να σας βρω ΕΓΩ δουλειά (και μάλιστα ενώ δεν είστε ηθοποιοί). ΔΕΝ είμαι παραγωγός, ΔΕΝ είμαι casting director, ΔΕΝ είμαι σκηνοθέτης. Είμαι ηθοποιός και πηγαίνω σε οντισιόν κάθε χρόνο προκειμένου να βρω δουλειά σε θέατρο ή τηλεόραση. Συγγνώμη που δεν μπαίνω στη διαδικασία να σας απαντήσω κατ’ ιδίαν, αλλά όταν θες να ασχοληθείς σοβαρά με κάτι, το ελάχιστο που πρέπει να κάνεις είναι να γνωρίζεις σε ποιον πρέπει να απευθυνθείς για να βρεις δουλειά. Δεν στέλνεις τυχαία», έγραψε χαρακτηριστικά η ηθοποιός.

Η ηθοποιός ξέσπασε δημόσια και δεν είχε κι άδικο!

Read More

And More