Ελένη Βαΐτσου - Στέλιος Νιάκαρης: Είναι τελικά ζευγάρι; Όλη η αλήθεια για τη σχέση τους!

Ελένη Βαΐτσου – Στέλιος Νιάκαρης: Είναι τελικά ζευγάρι; Όλη η αλήθεια για τη σχέση τους! | tlife.gr

Τον γύρο του διαδικτύου έκανε το περασμένο Σαββατοκύριακο η είδηση ότι η Ελένη Βαΐτσου και ο Στέλιος Νιάκαρης είναι το νέο ζευγάρι της ελληνικής showbiz. Δημοσίευμα της εφημερίδας Real Life ήθελε την γοητευτική ηθοποιό και το διάσημο μοντέλο να ήρθαν κοντά όταν κλήθηκαν για να παίξουν στη σειρά του Open TV «Ελεύθερη Σχέση» και πλέον να είναι αχώριστοι και full in love.

Ωστόσο, μιλώντας στην Espresso και την Κλάρας Ασημακοπούλου, ο Στέλιος Νιάκαρης διέψευσε το εν λόγω δημοσίευμα και έβαλε τα πράγματα στη θέση τους. «Δεν έχω σχέση με την Ελένη Βαΐτσου. Το διαψεύδω. Το πήρε και μένα το μάτι μου το συγκεκριμένο δημοσίευμα. Δεν ξέρω από πού προέκυψε αυτό. Με την Ελένη συνεργαστήκαμε για λίγο στο σίριαλ «Ελεύθερη σχέση». Από εκεί γνωριζόμαστε. Επομένως, δεν είμαστε ούτε ζευγάρι ούτε καν συνεργάτες, πρώην συνεργάτες είμαστε…», είπε χαρακτηριστικά.

Αξίζει να σημειωθεί πώς ο Στέλιος έκανε φέτος το πρώτο μεγάλο βήμα του ως ηθοποιός με τον ρόλο του Λουκά στη σειρά του Βασίλη Θωμόπουλου. Σε αυτήν εμφανίστηκε πρόσφατα και η Ελένη ως guest, γι’ αυτό και χρησιμοποίησε τον όρο «πρώην συνεργάτες», για να μας περιγράψει τη φύση της σχέσης τους.

Αφορμή για τη φήμη και κατ’ επέκταση για το δημοσίευμα στάθηκε, μεταξύ άλλων, η κοινή εμφάνισή τους στην πρεμιέρα της θεατρικής παράστασης «Διπλή ταρίφα» στο Θέατρο Αθηνά. Όπως φαίνεται, επρόκειτο για μια φιλική έξοδο μόνο.

READ more