Ελένη Βουλγαράκη – Φώτης Ιωαννίδης: Νέα κοινή εμφάνιση για το ζευγάρι! Δεν κρύβονται πια

Full in love φαίνεται πως είναι εδώ και λίγους μήνες η Ελένη Βουλγαράκη με τον Φώτη Ιωαννίδη αφού πλέον δεν διστάζουν να μοιραστούν τον έρωτά τους και δημόσια. 

Η δημοσιογράφος – ραδιοφωνική παραγωγός και ο ποδοσφαιριστής, είναι μαζί από το περασμένο καλοκαίρι, και παρόλο που τον πρώτο καιρό είχαν καταφέρει να κρατήσουν μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας τη σχέση τους, από τη μέρα που αυτή ήρθε στην επιφάνεια, δεν κρύβονται, χωρίς όμως και να προκαλούν.

Πρόσφατα η Ελένη Βουλγαράκη βρέθηκε στο γήπεδο προκειμένου να παρακολουθήσει έναν ποδοσφαιρικό αγώνα του συντρόφου της, Φώτη Ιωαννίδη, ενώ σιγά σιγά έχουν ξεκινήσει να κάνουν τις πρώτες τους δημόσιες εμφανίσεις.

Πριν από λίγες ημέρες μάλιστα, η ραδιοφωνική παραγωγός άφησε ένα σχόλιο σε μια νέα ανάρτηση του αγαπημένου της στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram εκφράζοντας την αγάπη προς το πρόσωπό του.

Πιο συγκεκριμένα, η Ελένη Βουλγαράκη άφησε μια χαμογελαστό emoji μαζί με μια πράσινη καρδιά κάτω από τη φωτογραφία του Φώτη Ιωαννίδη, με εκείνον να απαντά με ανάλογο τρόπο.

Η πρώτη δημόσια εμφάνιση του ζευγαρίου

 

Πρόσφατα ο φωτογραφικός φακός τους απαθανάτισε το ερωτευμένο ζευγάρι σε μια βόλτα τους στο κέντρο της Αθήνας. Ο ποδοσφαιριστής και η αγαπημένη του χαλαροί και ευδιάθετοι απόλαυσαν τη βόλτα τους, ενώ έκαναν και μια μικρή στάση για να κάνουν τις αγορές τους.

Φωτογραφίες: NDP

 

Read More

And More