Ελένη Χατζίδου: Αποκαλύπτει πώς έχασε τελικά τα κιλά της εγκυμοσύνης!

Πριν τέσσερις μήνες ήρθε στον κόσμο η μικρή της πριγκίπισσα και άλλαξε τη ζωή και την καθημερινότητά της. Ο λόγος για την Ελένη Χατζίδου που έγινε μανούλα και δεν σταματά να περνά όμορφες στιγμές με τον σύζυγό της Ετεοκλή Παύλου και την κόρη τους.

Η γνωστή τραγουδίστρια μάλιστα, μέσα από το προφίλ της στο Instagram μοιράζεται αγαπημένα στιγμιότυπα με την κόρη της, σκέψεις, άγχη και αγωνίες και στέλνει το δικό της μήνυμα αισιοδοξίας σε όλες τις νέες μανούλες που αγχώνονται για τα κιλά της εγκυμοσύνης τους. Ναι, με την βοήθεια του συζύγου της και personal trainer, η Ελένη Χατζίδου έχει καταφέρει να χάσει σχεδόν όλα τα κιλά της εγκυμοσύνης.

«Αν υπάρχει έστω και μια από εσάς που αγχώνεται ή στενοχωριέται για τα κιλά της εγκυμοσύνης φύγανε όχι μόνο από μένα αλλά και από τον άντρα μου. Χωρίς πλάκα ξέρω ότι είναι κάτι που το σκεφτόμαστε εμείς που γεννήσαμε πρόσφατα! Δε θα σας πω ότι θα γίνει εύκολα και ναι εγώ έχω και απίστευτη βοήθεια απ τον personal trainer της καρδιάς μου Ετεοκλή Παύλου!

Αλλά φεύγουν!

Τα μπεμπάκια μας να ναι καλά, εμείς να είμαστε δυνατές και με ψυχολογία για να τα προσέχουμε και όλα παίρνουν τον δρόμο τους!», έγραψε χαρακτηριστικά.

Το ζευγάρι μετά την προπόνηση!

 

 

Read More

And More