Ελένη Χατζίδου: Αποκαλύπτει πόσα κιλά έχει πάρει στον 6ο μήνα της εγκυμοσύνης της!

Μία από τις πιο γλυκές περιόδους της ζωής τους διανύουν η Ελένη Χατζίδου και ο Ετεοκλής Παύλου, αφού περιμένουν με μεγάλη ανυπομονησία τον ερχομό της κόρης τους. Το ερωτευμένο ζευγάρι πριν λίγες μέρες μέρες γύρισε από το ταξίδι του μέλιτος στην Κρήτη, το οποίο αποτέλεσε αφορμή για να ξεκουραστεί, να χαλαρώσει και να απολαύσει φυσικά τον έρωτά του. Η Ελένη Χατζίδου έχει κάθε λόγο να είναι ευτυχισμένη και να νιώθει ευγνώμων, καθώς η δημιουργία οικογένειας ήταν κάτι που πάντα είχε στο νου της.

Το ερωτευμένο ζευγάρι βρέθηκε το βράδυ της Τετάρτης στο opening μπουτίκ διάσημου σχεδιαστή στο κέντρο της Αθήνας και μίλησε στους δημοσιογράφους που βρίσκονταν εκεί. Η Ελένη Χατζίδου αποκάλυψε ότι είναι 6,5 μηνών και έχει πάρει μέχρι στιγμής 11 και κάτι κιλά. Η περίοδος της εγκυμοσύνης είναι ιδιαιτέρως σημαντική για κάθε γυναίκα, συνεπώς επιβάλλεται να την απολαύσει.

Η Ελένη Χατζίδου και ο Ετεοκλής Παύλου παντρεύτηκαν με πολιτικό γάμο στις 3 Ιουνίου επισφραγίζοντας και επίσημα τον έρωτά του. Ο θρησκευτικός γάμος βρίσκεται στα πλάνα του ζευγαριού, όμως μετά τη γέννηση της πριγκίπισσάς τους!

Read More

And More