Ελένη Χατζίδου: Αυτό είναι το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της! [pics]

Ελένη Χατζίδου: Αυτό είναι το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της! [pics] | tlife.gr

Η Ελένη Χατζίδου είναι έγκυος και ανυπομονεί να γίνει για πρώτη φορά μαμά! Η δημοφιλής τραγουδίστρια και ο αγαπημένος της, Ετεοκλής Παύλου είναι full in love και όπως έχουν δηλώσει κατά καιρούς ήθελαν από την αρχή της σχέσης τους να αποκτήσουν μωρό. Η επιθυμία τους έγινε πραγματικότητα και σε περίπου τέσσερις μήνες θα γίνουν γονείς. Η Ελένη Χατζίδου είναι σχεδόν πέντε μηνών έγκυος και το βράδυ της Πέμπτης αποκάλυψε ότι αντιμετωπίζει ένα πρόβλημα υγείας, το οποίο έχει ως συνέπεια να κάνει μια ένεση κάθε μέρα που περνάει για την περίοδο της εγκυμοσύνης της.

«Ξέρετε τι είναι αυτό; Αντιπηκτική ένεση για τις εγκυμονούσες που έχουν θρομβοφιλία. Μία κάθε μέρα για εννέα μήνες. Μη σας φοβίζει, σημασία έχει να είναι καλά το μπεμπέ… Θυμώνω που μου λέτε πως έχετε χάσει μωράκια επειδή ο γιατρός σας δεν σας έστειλε για τις σωστές εξετάσεις ώστε να μάθετε ότι έχετε θρομβοφιλία… Εγώ το ανακάλυψα πριν ακόμη μείνω έγκυος», έγραψε χαρακτηριστικά.

Θρομβοφιλία ονομάζουμε την παθολογική κατάσταση υπερπηκτικότητας της αιματικής κυκλοφορίας στον άνθρωπο με αποτέλεσμα την ανάπτυξη θρόμβων σε όργανα και αγγεία.

READ more