Eλένη Χατζίδου: Δεν θα πιστεύεις με ποιο κόλπο, έκανε την μπέμπα να σταματήσει να κλαίει! Βίντεο

Η Ελένη Χατζίδου μπορεί να έβγαλε πρόσφατα νέο τραγούδι με τίτλο “Αχαριστία” αλλά όλη μέρα είναι μαζί με την κόρη της Μελίτα Δήμητρα! Η Ελένη νιώθει ευτυχισμένη και απόλυτα ευλογημένη με τα υπέροχα πράγματα που έγιναν στη ζωή της τον τελευταίο χρόνο! Παντρεύτηκε τον έρωτα της ζωής της Ετεοκλή Παύλου και απέκτησαν μαζί μια υπέροχη κορούλα που συμπλήρωσε τον μεγάλο τους έρωτα!

Η Ελένη με τον Ετεοκλή είναι full time γονείς, όχι μόνο γιατί η κόρη τους, τους χρειάζεται αλλά και γιατί περνάμε εκπληκτικά μαζί της. Χθες το ζευγάρι, βρήκε ένα διασκεδαστικό τρόπο να χαλαρώσει τη Μελίτα και να την κάνει να σταματήσει να κλαίει. Έβαλαν λοιπόν τη ραπ διασκευή του Μακαρένα και άρχισαν να χορεύουν πάνω από το μωρό.

Εκείνο φυσικά χαλάρωσε βλέποντας τους γονείς της να τα δίνουν όλα και σταμάτησε το κλάμα! Η Ελένη μάλιστα έκανε “μακαρένα” challenge… προκαλώντας και άλλες μανούλες να κάνουν το ίδιο! Δες το βίντεο

“Το μωρό έκλαιγε ασταμάτητα! Ε λοιπόν έτσι είσαι;για να σε δω τώρα!
Το κόλπο έπιασε Προκαλώ όσους έχετε μωρά να κάνετε το ίδιο!#macarenababychallenge” έγραψε η Ελένη κάτω από το εντυπωσιακό βίντεο!

Read More

And More