Ελένη Χατζίδου: Ενοχλημένη από την αποκάλυψη της Σταματίνας Τσιμτσιλή για την εγκυμοσύνη της – “Αφήστε τίποτε για εμάς…”

Όπως έγινε γνωστό το πρωί της Τετάρτης, μέσα από το εξώφυλλο του ΟΚ!, η Ελένη Χατζίδου και ο Ετεοκλής Παύλου θα γίνουν γονείς για πρώτη φορά.  Στον αέρα του “Happy Day” , η Σταματίνα Τσιμτσιλή επιβεβαίωσε το ρεπορτάζ του περιοδικού, ενώ αποκάλυψε τον τρόπου με τον οποίο η τραγουδίστρια ανακοίνωσε τα ευχάριστα νέα στις φίλες της.

Παρακολουθώντας την εκπομπή και ακούγοντας όλα όσα ειπώθηκαν από την παρουσιάστρια, η Ελένη Χατζίδου φαίνεται πώς ενοχλήθηκε πολύ, αφού έσπευσε να αποκαταστήσει την αλήθεια μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Συγκεκριμένα, χωρίς να διαψεύσει την είδηση της εγκυμοσύνης της, ξεκαθάρισε πώς όσα είπε η Σταματίνα Τσιμτσιλή δεν έχουν καμία δόση αλήθειας.

“Το προηγούμενο Σάββατο ήμουν στην Κύπρο για live. Από τη στιγμή που κάποιος δεν ανακοινώνει ένα τόσο σημαντικό και ευαίσθητο γεγονός, όπως η εγκυμοσύνη, ο ίδιος, δεν είναι ωραίο να το κάνετε εσείς και, μάλιστα, λέγοντας ότι το έχει κάνει ο ίδιος επίσημα. Αφήστε τίποτα για εμάς ρε παιδιά όταν έρθει η ώρα”, έγραψε χαρακτηριστικά στα InstaStories της.

Read More

And More