Ελένη Χατζίδου: Έστησε ολόκληρο πάρτυ στην πρόβα νυφικού της! [video]

Πρόβα νυφικού έκανε χθες η Ελένη Χατζίδου και έστησε ολόκληρο πάρτυ στο ατελιέ του σχεδιαστή που βρέθηκε. Η γνωστή τραγουδίστρια που φέτος διαγωνίζεται στο “Just the 2 of us” με τον σύζυγό της Ετεοκλή Παύλου έχει μπει σε γλυκιά αναμονή του θρησκευτικού της γάμου και της βάφτισης της κόρης της.

Το ζευγάρι, λίγο πριν τη γέννηση της μπέμπας του, παντρεύτηκε με πολιτικό γάμο και έχει προγραμματίσει το θρησκευτικό γάμο και τη βάφτιση της κόρης του για τις 19 Σεπτεμβρίου του 2020. Ωστόσο, οι τελευταίες εξελίξεις με την πανδημία του κορονοϊού έχουν προβληματίσει την Ελένη και τον Ετεοκλή που έχουν σκεφτεί μέχρι και αναβολή του γάμου για την άνοιξη του 2021. Προς το παρόν, το ζευγάρι περιμένει να δει πώς θα εξελιχθούν οι πρώτες εβδομάδες μετά το τέλος της καραντίνας για να πάρει την τελική του απόφαση.

Οι ετοιμασίες για το γάμο, όμως, συνεχίζονται κανονικά και χθες, η Ελένη Χατζίδου, μαζί με την κουμπάρα της Ειρήνη Ζέη, βρέθηκε στο ατελιέ του Stylianos για να κάνει πρόβα νυφικού. Και όπως καταλαβαίνεις εκεί στήθηκε ένα μικρό pre wedding party με την Ελένη Χατζίδου να τραγουδά και τον σχεδιαστή και τους φίλους της να κρατούν το κέφι αμείωτο!

Και ο χορός δεν είχε τέλος!

 

Read More

And More