Ελένη Χατζίδου – Ετεοκλής Παύλου: Απόλυτα ταιριαστοί σε βραδινή τους έξοδο, λίγο πριν γίνουν γονείς για πρώτη φορά! [pics,video]

Μέχρι 15 Σεπτεμβρίου θα κρατούν στην αγκαλιά τους τον καρπό του έρωτά τους, δήλωσε στις κάμερες η Ελένη Χατζίδου. Η αγαπημένη τραγουδίστρια διανύει τον έκτο μήνα της εγκυμοσύνης της και ανυπομονεί να γίνει για πρώτη φορά μητέρα! Από το πλευρό της δεν λείπει στιγμή ο σύζυγός της, Ετεοκλής Παύλου και οι δυο τους φαίνεται πως έχουν βρει ο ένας στον άλλον ό,τι ακριβώς ονειρευόντουσαν. Σε κάθε εμφάνιση ή συνέντευξη, τόσο η τραγουδίστρια όσο και ο γοητευτικός personal trainer μιλούν με τα πιο τρυφερά λόγια για τη σχέση τους.

Μετά τον μήνα του μέλιτος που έκαναν στην Κρήτη, η Ελένη Χατζίδου και ο Ετεοκλής Παύλου έδωσαν το παρών στα εγκαίνια της μπουτίκ του διάσημου σχεδιαστή μόδας, Philipp Plein στο κέντρο της Αθήνας. Το ερωτευμένο ζευγάρι ντύθηκε με δημιουργίες του σχεδιαστή και ήταν πιο ταιριαστό από ποτέ! Η Ελένη Χατζίδου δεν σταμάτησε να χαμογελά στο πλευρό του γοητευτικού συζύγου της, ο οποίος δεν είχε μάτια για άλλη γυναίκα!

Η εγκυμονούσα λάμπει από ευτυχία και αυτό φαίνεται σε κάθε της φωτογραφία! Η ίδια ανυπομονεί να έρθει στον κόσμο η κόρη της, ωστόσο η προχωρημένη εγκυμοσύνη δεν την πτοεί από το να κάνει βραδινές εξόδους με τον άντρα της ζωής της, Ετεοκλή Παύλου και να περνά υπέροχα!

Δες φωτογραφίες και βίντεο:

Φωτογραφίες: NDP

Read More

And More