Ελένη Χατζίδου – Ετεοκλής Παύλου: Full in love στην πρώτη βραδινή έξοδο μετά τη γέννηση της κόρης τους [pics]

Η Ελένη Χατζίδου και ο Ετεοκλής Παύλου ζουν μερικές από τις πιο όμορφες στιγμές της ζωής τους! Το αγαπημένο ζευγάρι εδώ και περίπου δύο μήνες κρατά στην αγκαλιά του την κόρη του και είναι τρισευτυχισμένο! Η ευτυχία του ολοκληρώθηκε με τον καλύτερο τρόπο, αφού ο ερχομός της μικρής, του άλλαξε πραγματικά τη ζωή!

Η αγαπημένη τραγουδίστρια άφησε για λίγο πίσω την καριέρα της και έκανε focus στην ανατροφή της Μελίτας – Δήμητρας, καθώς ήθελε να βρίσκεται συνεχώς δίπλα της τους πρώτους μήνες της ζωής της. Τόσο εκείνη όσο και ο σύζυγός της, Ετεοκλής Παύλου, έχουν ξετρελαθεί με την μικρή και δεν μπορούν να τη χορτάσουν!

Το ερωτευμένο ζευγάρι θέλησε να κάνει ένα μικρό διάλειμμα από τους έντονους ρυθμούς της καθημερινότητας, άφησε την πριγκίπισσά του σε καλά χέρια και βγήκε να διασκεδάσει. Ειδικότερα, η Ελένη Χατζίδου και ο Ετεοκλής Παύλου απαθανατίστηκαν πρόσφατα από το φωτογραφικό φακό κατά τη διάρκεια της βραδινής εξόδου τους στο νυχτερινό κέντρο, όπου τραγουδά ο Νίκος Οικονομόπουλος.

Οι δυο τους διασκέδασαν με την ψυχή τους, με τις τρυφερές ματιές και τα παθιασμένα φιλιά να μην έχουν τέλος! Η Ελένη Χατζίδου δεν σταμάτησε να χορεύει στο πλευρό του συζύγου της και να του αφιερώνει διάφορους στίχους, ενώ εκείνος δεν πήρε στιγμή τα μάτια του από πάνω της. Το ζευγάρι είναι full in love και αυτό φαίνεται!

Δες φωτογραφίες:

Το ζευγάρι μαζί με τον Νίκο Οικονομόπουλο

Φωτογραφίες: NDP

Read More

And More