Ελένη Χατζίδου – Ετεοκλής Παύλου: Η ερωτική εξομολόγηση στον άντρα της ζωής της, λίγο πριν γίνουν γονείς!

Μια αγάπη βγαλμένη από παραμύθι είναι εκείνη της Ελένης Χατζίδου και του Ετεοκλή Παύλου. Η δημοφιλής τραγουδίστρια και ο γοητευτικός personal trainer ερωτεύτηκαν κεραυνοβόλα και μετά από μόλις λίγους μήνες σχέσης έσκασε σαν “βόμβα” η εγκυμοσύνη της. Πριν δύο μήνες περίπου, στις αρχές του καλοκαιριού, το ζευγάρι επισημοποίησε τη σχέση του με πολιτικό γάμο, επισφραγίζοντας έτσι τον έρωτά του. Μάλιστα, η Ελένη Χατζίδου μετρά πλέον αντίστροφα να φέρει στον κόσμο την κόρη της και να κάνει τον Ετεοκλή έναν ευτυχισμένο πατέρα!

Η τραγουδίστρια είναι τρελά ερωτευμένη με τον μέλλοντα πατέρα του παιδιού της και δεν είναι λίγες οι φορές που το εκφράζει μέσα από τα social media. Η δύναμη ψυχής του, η εργατικότητα, η γοητεία του και οι ηθικές αρχές του είναι λίγα από τα πράγματα που έχει ερωτευτεί η Ελένη στον Ετεοκλή. Ο σύζυγος της, μάλιστα, βρίσκεται συνεχώς στο πλευρό των παιδιών αλλά και όσων το έχουν ανάγκη και με αφορμή κάποιες προπονήσεις που κάνει ο ίδιος σε παιδιά, η Ελένη θέλησε να πει κάποια όμορφα λόγια για εκείνον…

“Είσαι έμπνευση για τα νέα παιδιά και για όλους μας! Όχι μόνο δεν το έβαλες κάτω μετά το ατύχημα σου αλλά έχεις βάλει σκοπό της ζωής σου να μεταδόσεις όλη σου την αισιοδοξία και τη δύναμή σου σε εμάς! Σ’ αγαπώ”, έγραψε χαρακτηριστικά η Ελένη Χατζίδου στα Instagram Stories, προκαλώντας συγκίνηση.

“Σ’ ευχαριστώ καρδιά μου, που είσαι σε όλα δίπλα μου!”, απάντησε ο Ετεοκλής στην Ελένη Χατζίδου.

Read More

And More