Ελένη Χατζίδου – Ετεοκλής Παύλου: Η γνωριμία, ο γάμος και η γέννηση της κόρης τους!

Η Ελένη Χατζίδου και ο Ετεοκλής Παύλου πλέουν σε πελάγη ευτυχίας, καθώς νωρίς το απόγευμα της Δευτέρας 2 Σεπτεμβρίου έγιναν για πρώτη φορά γονείς! Η ταλαντούχα τραγουδίστρια και ο personal trainer κρατούν επιτέλους στην αγκαλιά τους την πριγκίπισσά τους, γεγονός που οι ίδιοι αποκάλυψαν μέσα από τα social media. Ο έρωτάς τους ήταν κεραυνοβόλος και αυτός είναι και ο λόγος που δεν άργησαν να κυκλοφορήσουν οι πρώτες κοινές τους φωτογραφίες!

Ο τελευταίος ενάμισι χρόνος ήταν καθοριστικός για τη ζωή της Ελένης Χατζίδου, αφού γνώρισε τον άνδρα της, τον παντρεύτηκε και βίωσε μαζί του το θαύμα της μητρότητας. Η τραγουδίστρια έχει κάθε λόγο να πετάει στα σύννεφα, καθώς ο έρωτά της με τον Ετεοκλή Παύλου επισφραγίστηκε με τον καλύτερο τρόπο!

“Δεν υπάρχουν λόγια γι’ αυτό το θαύμα… Ήρθες λίγο νωρίτερα τελικά και με άγχωσες αλλά με τον πατέρα σου στο πλάι μου δεν είχα να φοβάμαι τίποτα! Σ’ αγαπώ μικρή μου τόσο μα τόσο πολύ! Η ζωή μας πια έχει άλλο νόημα… @eteoklispavlou σ’ ευχαριστώ πολύ για το υπέροχο δώρο”, έγραψε η Ελένη Χατζίδου στη λεζάντα της φωτογραφίας που δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και στην οποία φαίνονται τα ποδαράκια της μικρής.

Μπορεί οι πρώτοι μήνες της εγκυμοσύνης της να ήταν λίγο δύσκολοι, όμως ο Ετεοκλής Παύλου δεν έλειψε στιγμή από το πλευρό της και της στάθηκε σε κάθε εύκολη και δύσκολη στιγμή. Οι δυο τους μπορεί να είναι μαζί περίπου ενάμισι χρόνο, όμως νιώθουν σαν να γνωρίζονται χρόνια. Στις 3 Ιουνίου το ερωτευμένο ζευγάρι παντρεύτηκε με πολιτικό γάμο στο Δημαρχείο του Μοσχάτου έχοντας στο πλευρό του συγγενείς και φίλους. Η Ελένη Χατζίδου και ο Ετεοκλής Παύλου δεν σταμάτησαν να χαμογελούν και να ανταλλάσσουν τρυφερά βλέμματα!

Το love story του ζευγαριού

Η Ελένη Χατζίδου και ο Ετεοκλής Παύλου δεν είναι πολλά χρόνια μαζί, αλλά ο έρωτάς τους ήταν κεραυνοβόλος. Από το καλοκαίρι του 2018 ξεκίνησαν οι φήμες πως είναι ζευγάρι, με τους δυο τους να μην επιβεβαιώνουν ή διαψεύδουν την είδηση… Οι πρώτες κοινές φωτογραφίες τους δεν άργησαν να έρθουν και τον Σεπτέμβριο του 2018 η Ελένη Χατζίδου μίλησε για πρώτη φορά για τη σχέση της στην κάμερα της εκπομπής «Στη φωλιά των Κου Κου», λέγοντας: «Είμαι καλά, πιο καλά από ποτέ. Η πρώτη επαφή ήταν στο γυμναστήριο και έχει γίνει πια ο personal μου!».

Έκτοτε ο ένας μιλούσε για τον άλλο πιο ανοιχτά σε δημόσιες εμφανίσεις, με τον Ετεοκλή μάλιστα να δηλώνει ότι θα κάνει τα πάντα για να είναι απόλυτα ευτυχισμένη η σύντροφός του.

Να σας ζήσει η μικρή σας!

Read More

And More