Ελένη Χατζίδου – Ετεοκλής Παύλου: Η κόρη τους έκανε τα πρώτα της βήματα (pics)

H Ελένη Χατζίδου και ο Ετεοκλής Παύλου είναι αναμφίβολα ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz. Η σχέση τους ξεκίνησε το 2018 ενώ ένα χρόνο μετά οι δυο τους παντρεύτηκαν με πολιτικό γάμο. Η ευτυχία τους ωστόσο συμπληρώθηκε όταν τον  Σεπτέμβριο του ίδιου έτους ήρθε στον κόσμο η κορούλα τους Μελίτα – Δήμητρα.

Τόσο η γνωστή τραγουδίστρια όσο και ο Ετεοκλής έχουν σαν απόλυτη προτεραιότητά τους τη μικρή Μελίτα και φροντίζουν πάντα να της αφιερώνουν ποιοτικό χρόνο θέλοντας να μην χάσουν καμία σημαντική στιγμή από τη ζωή της. 

Μια τέτοια στιγμή είναι και τα πρώτα βήματα της μικρούλας τους. Την Κυριακή το ζευγάρι αποφάσισε να απολαύσει μια οικογενειακή βόλτα και εκεί η Μελίτα έκανε τα πρώτα της βήματα. 

Από αυτή την ξεχωριστή βόλτα μάλιστα, η Ελένη Χατζίδου έκανε και μια μικρή ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram και σημείωσε, “Οικογενειακή κυριακάτικη βόλτα
Το Μελιτάκι μας κάνει τα πρώτα του βήματα κ θελουμε τόσο πολύ να το μοιραστούμε μαζί σας!Βγαζουμε κ το δεύτερο δοντάκι μας😬
Ποσο πολύ χαιρόμαστε να βλέπουμε το λουλουδάκι μας να μεγαλώνει
Φιλιά κ από τους 3 μας”.

Read More

And More