Ελένη Χατζίδου – Ετεοκλής Παύλου: Ο γάμος, η γέννηση της κόρης και η εκπομπή που έρχεται

Η Ελένη Χατζίδου και ο Ετεοκλής Παύλου αποτελούν ένα από τα πιο αγαπημένα και ταιριαστά ζευγάρια της εγχώριας showbiz! Φέτος βέβαια αποφάσισαν να είναι μαζί και στην… τηλεόραση καθώς από αύριο, Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου, στις 8.45 αναλαμβάνουν την πρωινή ψυχαγωγική ζώνη του Star.

Το ζευγάρι του «Breakfast@Star» ανυπομονεί να πει την πρώτη «Καλημέρα» στο τηλεοπτικό κοινό, έχοντας ετοιμάσει μια πολύ ξεχωριστή εκπομπή μαζί με τους συνεργάτες τους.

Το love story του ζευγαριού που θα πρωταγωνιστήσει μαζί στην πρωινή ζώνη του Star

 

Η Ελένη Χατζίδου μέσα σε έναν χρόνο περίπου γνώρισε τον άντρα της ζωής της Ετεοκλή Παύλου και έμεινε έγκυος στο πρώτο τους παιδί. Τον Σεπτέμβριο του 2019 ήρθε στον κόσμο η κόρη τους Μελίτα Δήμητρα, η οποία επισφράγισε τον έρωτα του ζευγαριού με τον πιο όμορφο τρόπο.

Η Ελένη Χατζίδου και ο Ετεοκλής Παύλου δεν είναι πολλά χρόνια μαζί, αλλά ο έρωτάς τους ήταν κεραυνοβόλος. Από το καλοκαίρι του 2018 ξεκίνησαν οι φήμες πως είναι ζευγάρι, με τους δυο τους να μην επιβεβαιώνουν ή διαψεύδουν την είδηση…

Οι πρώτες κοινές φωτογραφίες τους δεν άργησαν να έρθουν και τον Σεπτέμβριο του 2018 η Ελένη Χατζίδου μίλησε για πρώτη φορά για τη σχέση της, λέγοντας: «Είμαι καλά, πιο καλά από ποτέ. Η πρώτη επαφή ήταν στο γυμναστήριο και έχει γίνει πια ο personal μου!».

Έκτοτε ο ένας μιλούσε για τον άλλο πιο ανοιχτά σε δημόσιες εμφανίσεις, με τον Ετεοκλή μάλιστα να δηλώνει ότι θα κάνει τα πάντα για να είναι απόλυτα ευτυχισμένη η σύντροφός του.

Λίγο πριν γίνουν για πρώτη φορά γονείς, η Ελένη Χατζίδου και ο Ετεοκλής Παύλου παντρεύτηκαν με πολιτικό γάμο στο Δημαρχείο του Μοσχάτου.

Εκείνη έλαμπε από ευτυχία μέσα στο ρομαντικό ροζ νυφικό της, ενώ εκείνος δεν πήρε στιγμή τα μάτια του από πάνω της! Οι λευκές γόβες, τα τσιμπιδάκια στα μαλλιά και τα εντυπωσιακά μακριά σκουλαρίκια της συμπλήρωσαν με τον πιο στιλάτο τρόπο την εμφάνισή της.

Η κόρη τους Μελίτα Δήμητρα ήρθε στη ζωή τον Σεπτέμβριο του 2019 και άλλαξε για πάντα τη ζωή τους! Χθες μάλιστα, η μικρή τους πριγκίπισσα γιόρτασε τα τρίτα γενέθλιά της. (Δες εδώ την τρυφερή ανάρτηση των γονιών της)

Πριν έναν χρόνο ακριβώς και συγκεκριμένα στις 4 Σεπτεμβρίου 2021, η Ελένη Χατζίδου και ο Ετεοκλής Παύλου ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου μετά από δύο χρόνια σχέσης. Ο θρησκευτικός γάμος του ζευγαριού συνδυάστηκε με τη βάφτιση της μικρής και όλοι έζησαν μια ημέρα που θα τη θυμούνται για πάντα!

Η Ελένη Χατζίδου και ο Ετεοκλής Παύλου ανυπομονούν να ξεκινήσουν το νέο τους επαγγελματικό βήμα, έχοντας πάντα όμως ως προτεραιότητα την υπέροχη οικογένεια που έχουν δημιουργήσει μαζί.

Φωτογραφίες: Πέτρος Χόντος, Star, Instagram

Read More

And More