Ελένη Χατζίδου – Ετεοκλής Παύλου: Όσα έγιναν στο λαμπερό πάρτι μετά τον γάμο τους – Βίντεο

Τον θρησκευτικό τους γάμο πραγματοποίησαν το Σάββατο 4 Σεπτεμβρίου, η Ελένη Χατζίδου και ο Ετεοκλής Παύλου. Ο κορονοϊός και το περσινό lockodown, ανέτρεψαν αρκετές φορές τα σχέδια του ζευγαριού, το οποίο ωστόσο κατάφερε να βρει την ιδανική περίοδο για την προσωπική του ζωή.

Η χαρά ήταν διπλή για την Ελένη και τον Ετεοκλή, αφού την ίδια ημέρα με τον γάμο τους, έγινε και η βάπτιση της μικρής τους. Νονοί της μικρής Μελίτας – Δήμητρας, ήταν ο Θωμάς Παπαδόπουλος και η Άντυ Γιαννακοπούλου. 

Ο φωτογραφικός φακός του TLIFE βρέθηκε εκεί εξασφαλίζοντας αποκλειστικά στιγμιότυπα από τη μαγική στιγμή για το ερωτευμένο ζευγάρι….

Αμέσως μετά το τέλος της διπλής θρησκευτικής τελετής, ακολούθησε ένα μεγάλο πάρτι στο οποίο οι συγγενείς και φίλοι του ζευγαριού, διασκέδασαν με τους νεόνυμφους μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

Δες ακόμα: Ελένη Χατζίδου – Ετεοκλής Παύλου: Οι πρώτες δηλώσεις μετά τον θρησκευτικό γάμο και τη βάφτιση της κόρης τους

Στο γαμήλιο πάρτι, οι Alcatrash τραγούδησαν για τους νιόπαντρους και τους καλεσμένους της βραδιάς, ενώ στη συνέχεια η Ελένη Χατζίδου έπιασε το μικρόφωνο στα χέρια, ερμηνεύοντας τις επιτυχίες της. 

Δες παρακάτω βίντεο από όσα συνέβησαν στο γαμήλιο πάρτι του ζευγαριού…

 

Read More

And More