Ελένη Χατζίδου – Ετεοκλής Παύλου: Πόσο επηρέασε η γέννηση της κόρης τους την σχέση τους;

Καλεσμένοι στο Πρωινό βρέθηκαν το πρωί της Πέμπτης ο Ετεοκλής Παύλου και η Ελένη Χατζίδου. Το ζευγάρι μίλησε για τον παράδοξο τρόπο που γνωρίστηκανμ τη διαφορά ηλικίας, αλλά και το ενδεχόμενο να τους ξαναδούμε να συνεργάζονται στην τηλεόραση.

Όσο για το πως επηρέασε ο ερχομός της κόρης τους την μεταξύ τους σχέση ο Ετεοκλής απάντησε: 

“Εμένα το παιδί μου άλλαξε πολλά πράγματα. Ένιωσα πράγματα περίεργα που δεν τα είχε ξανανιώσει. Ανέβηκε πάρα πολύ η Ελένη στα μάτια μου ως μαμά, την θεοποίησα στα μάτια μου και όχι μόνο την Ελένη, όλες τις γυναίκες και τη μανούλα μου. Κάνετε τόσα πράγματα που εμείς ότι και να κάνουμε νιώθουμε λίγοι. Είναι τεράστιο το βάρος και η ευθύνη που έχετε, και πως τα βγάζει πέρα με τόσα πράγματα…

Η τραγουδίστρια απάντησε και σε όσους τους λένε ότι δεν γίνεται να μη μαλώνουν αναφέροντας πως διαφωνούν αλλά ποτέ δε μαλώνουν πάρα πολύ αφού και οι δυο προτιμούν τον διάλογο.

Ακόμα η Ελένη Χατζίδου αναφέρθηκε στις ανασφάλειες που μπορεί να έχει όντας μεγαλύτερη από τον σύζυγό της, με τον Ετεοκλή να συμπληρώνει πως η ανασφάλειες μιας γυναίκας προκύπτουν από τον άντρα που έχει δίπλα της.

Read More

And More