Ελένη Χατζίδου – Ετεοκλής Παύλου: Σήμερα ο γάμος του ζευγαριού και η βάπτιση της κόρης τους

Ιδιαίτερη είναι η σημερινή ημέρα για την Ελένη Χατζίδου και τον Ετεοκλή Παύλου. Το ζευγάρι, που η σχέση του ξεκίνησε την Άνοιξη του 2018 και τον Ιούνιο του 2019 πραγματοποίησε τον πολιτικό του γάμο, αποφάσισε σήμερα να κάνει και τον θρησκευτικό γάμο που τόσο επιθυμούσε!

Μάλιστα, η χαρά για το αγαπημένο ζευγάρι είναι διπλή αφού σήμερα πρόκειται να πραγματοποιηθεί και η βάπτιση της κορούλας του, της μικρής Μελίτας – Δήμητρας που ήρθε στον κόσμο στις 2 Σεπτεμβρίου του 2019. 

Όπως έχει γίνει γνωστό τα δυο μυστήρια θα πραγματοποιηθούν σήμερα το απόγευμα στο παρεκκλήσι του Αγίου Νικολάου εντός του κτήματος “Πολυχώρος Ονείρων”. Κουμπάρα στον γάμο τους θα είναι η καλή τους φίλη Ειρήνη Ζέη ενώ νονοί της μικρής Μελίτας – Δήμητρας θα είναι ο Θωμάς Παπαδόπουλος και η Άντυ Γιαννακοπούλου. (Δες εδώ το προσκλητήριο για τα δυο μυστήρια)

Να θυμίσουμε πως επιθυμία του ζευγαριού ήταν να πραγματοποιήσει τα δυο μυστήρια τον προηγούμενο χρόνο ωστόσο λόγω των πρωτόγνωρων συνθηκών με την πανδημία επέλεξαν να το καθυστερήσουν και να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας σήμερα βαπτίζοντας παράλληλα την κόρη του.

Read More

And More