Ελένη Χατζίδου – Ετεοκλής Παύλου: Στιγμές οικογενειακής ευτυχίας στην καραντίνα, μετά τα δύσκολα! [pics]

Τα δύσκολα πλέον ανήκουν στο παρελθόν και η Ελένη Χατζίδου με τον Ετεοκλή Παύλου και την κόρη τους συνεχίζουν να βιώνουν την απόλυτη ευτυχία κλεισμένοι στο… σπίτι τους! Να σου θυμίσουμε πως η κόρη του ερωτευμένου ζευγαριού πέρασε μια περιπέτεια με την υγεία της, όταν ανέβασε ξαφνικά υψηλό πυρετό με τους γονείς της να σπεύδουν στο νοσοκομείο. Η μικρή Μελίτα Δήμητρα νόσησε από ένα αιφνίδιο εξάνθημα και νοσηλεύτηκε σε παιδιατρική κλινική, ωστόσο όλα πλέον είναι καλά και το μωράκι τους είναι υγιές.

Η αγαπημένη τραγουδίστρια και ο γοητευτικός personal trainer μένουν σπίτι και ακολουθούν πιστά τις οδηγίες των κρατικών φορέων για να προστατευτούν από τον κορονοϊό. Η Ελένη Χατζίδου και ο Ετεοκλής Παύλου απολαμβάνουν ατέλειωτο παιχνίδι με την Μελίτα και ανυπομονούσαν να επιστρέψουν όλοι μαζί σπίτι και να συνεχίσουν την καθημερινότητά τους.

Η τραγουδίστρια όλη μέρα παίζει και τραγουδάει μαζί με την μικρή της πριγκίπισσα, ενώ με τον σύζυγό της περνούν ξέγνοιαστες στιγμές και απολαμβάνουν τον έρωτά τους. Η Ελένη και ο Ετεοκλής παίζουν επιτραπέζια, βλέπουν ταινίες και σειρές και μαγειρεύουν! Φυσικά, ο personal trainer έχει βάλει σε πρόγραμμα γυμναστικής τη σύζυγό του και καθημερινά γυμνάζονται μαζί.

Το μήνυμα της Ελένης Χατζίδου για την γιορτή του Ετεοκλή Παύλου

Read More

And More