Ελένη Χατζίδου – Ετεοκλής Παύλου: Στον αέρα ο γάμος και η βάφτιση της κόρης τους, λόγω κορονοϊού! [video]

Διπλό μυστήριο μέσα στο Σεπτέμβρη ετοιμάζονταν να κάνουν ο Ετεοκλής Παύλου και η Ελένη Χατζίδου, αλλά οι τελευταίες εξελίξεις και τα μέτρα κατά του κορονοϊού φαίνεται πως απασχολούν πολύ το ζευγάρι. Η γνωστή τραγουδίστρια και ο personal trainer που παρουσιάζουν μαζί με τον Γρηγόρη Γκουντάρα και την Ναταλί Κακκαβα την εκπομπή «Καλοκαίρι #not» έχουν αγχωθεί με την αύξηση των κρουσμάτων στην χώρα και ο γάμος και η βάφτιση της κόρης τους, Μελίτας είναι… στον αέρα.

Βλέποντας σήμερα, μάλιστα, ένα video στην εκπομπή με τη βάφτιση του γιου του Γιώργου Γιαννιά και της Ελευθερίας Παντελιδάκη που έγινε χθες στη Ρόδο σε στενό οικογενειακό κύκλο, η Ελένη Χατζίδου μοιράστηκε τους φόβους της για το γάμο και τη βάφτιση που θέλει να κάνει! «Πολύ ωραίες εικόνες, αλλά εγώ τις βλέπω και με πιάνει μια θλίψη», είπε αρχικά η Ελένη Χατζίδου.

Όταν ο Γρηγόρης μάλιστα την ρώτησε τι σκέφτονται να κάνουν, η Ελένη απάντησε: «φοβάμαι ότι δεν θα καταφέρουμε να κάνουμε ούτε το γάμο, ούτε τη βάφτιση. Και ξέρεις τι ποιο πολύ για τη βάφτιση το σκέφτομαι».

Με τον Ετεοκλή να λέει: «Εγώ φοβάμαι για το παιδί, ακόμη και με τα 10 άτομα. Ακόμη και τα τρία άτομα είναι επικίνδυνα».

 

Read More

And More