Ελένη Χατζίδου – Ετεοκλής Παύλου: Ταξίδι του μέλιτος στην όμορφη Κρήτη! [pics,video]

Η Ελένη Χατζίδου βρήκε τον άντρα της ζωής της και έχει κάθε λόγο να χαμογελά. Η τραγουδίστρια, εδώ και σχεδόν ένα χρόνο, είναι ζευγάρι με τον γοητευτικό personal trainer Ετεοκλή Παύλου και η σχέση τους πηγαίνει από το καλό στο καλύτερο. Μάλιστα, σε λίγους μήνες το ζευγάρι θα κρατά στην αγκαλιά του τον καρπό του έρωτά του, ένα κοριτσάκι που θα έρθει στη ζωή και θα ολοκληρώσει την ευτυχία τους.

Το ερωτευμένο ζευγάρι, εν αναμονή του πελαργού, πραγματοποίησε στις 3 Ιουνίου τον πολιτικό γάμο του, παρουσία μόνο λίγων φίλων και στενών συγγενών. Η Ελένη Χατζίδου και ο Ετεοκλής Παύλου ανέβηκαν, κάτω από άκρα μυστικότητα, τα σκαλιά του Πολιτιστικό Κέντρο Μοσχάτου, αλλά το TLIFE ήταν εκεί και είχε εξασφαλίσει πλούσιο αποκλειστικό φωτογραφικό υλικό.

Μόλις έντεκα ημέρες μετά τον πολιτικό γάμο τους, η Ελένη Χατζίδου και ο Ετεοκλής Παύλου έφυγαν για το ταξίδι του μέλιτος. Ως λάτρης των social media και ειδικά του Instagram, η  δημοφιλής τραγουδίστρια αποκάλυψε μέσα από τα stories της την απόδραση που αποφάσισε να κάνει με τον γοητευτικό personal trainer σύζυγό της.

Συγκεκριμένα, νωρίς το πρωί, μοιράστηκε με τους followers της δύο στιγμιότυπα από το αεροδρόμιο, ενώ λίγες ώρες αργότερα, χωρίς να αποκαλύψει τον προορισμό, τους έδειξε το μαγευτικό μέρος όπου βρισκόταν, ζητώντας τους, μάλιστα, να ψηφίσουν για το αν πιστεύουν ότι βρίσκεται στην Ελλάδα ή στο εξωτερικό.

Στη συνέχεια, όμως, μέσα από τις αναρτήσεις που ακολούθησαν, εκμυστηρεύτηκε πώς μαζί με τον άντρα της ζωής της ταξίδεψαν στην πανέμορφη Κρήτη και παρουσίασε με βίντεο τόσο το πολυτελές δωμάτια στο οποίο θα διαμείνουν τις επόμενες μέρες, αλλά και την θέα που απόλαυσαν παίρνοντας το πρωινό τους.

Το ζευγάρι επέλεξε την Κρήτη για να ξεκουραστεί, να γεμίσει τις μπαταρίες του και να κάνει τις πρώτες καλοκαιρινές βουτιές του.

Read More

And More