Ελένη Χατζίδου – Ετεοκλής Παύλου: Βόλτα για χριστουγεννιάτικες αγορές με την κόρη τους – Φωτογραφία

Η Ελένη Χατζίδου και ο Ετεοκλής Παύλου πριν τρία χρόνια έγιναν για πρώτη φορά γονείς και η ζωή τους άλλαξε ολοκληρωτικά! Η μικρή Μελίτα – Δήμητρα ήρθε στον κόσμο και γέμισε χαμόγελα χαράς όλη την οικογένειά τους.

Το αγαπημένο ζευγάρι διανύει μια πολύ δημιουργική περίοδο και στα επαγγελματικά του, καθώς φέτος επέστρεψαν τηλεοπτικά μέσα από την καθημερινή εκπομπή Breakfast@Star.

«Το θέλαμε πάρα πολύ, εγώ το ζητούσα από το σύμπαν. Ήρθε και χάρηκα που μας έγινε η πρόταση με τον Ετεοκλή. Ενθουσιαστήκαμε με την αντιμετώπιση και την εμπιστοσύνη από το κανάλι. Είναι κάτι που θέλουμε να το κάνουμε για τα επόμενα 15, 20 χρόνια. Στο δικό μου μυαλό επενδύω σε κάτι που έχει ένα ταβάνι που φτάνει μακριά», είχε δηλώσει σε πρόσφατη συνέντευξή της η Ελένη Χατζίδου.

Η Ελένη Χατζίδου και ο Ετεοκλής Παύλου θα κάνουν ένα μικρό διάλλειμα για την Πρωτοχρονιά και εννοείται πως θα αφιερώσουν τον χρόνο της στην μικρή τους και στην οικογένειά τους.

Πριν από λίγες ημέρες μάλιστα, ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε σύσσωμη την οικογένεια στο κέντρο της Αθήνας.

Οι τρεις τους βγήκαν να κάνουν τις χριστουγεννιάτικες αγορές τους ενώ παράλληλα απόλαυσαν και τη βόλτα τους στη στολισμένη Αθήνα. 

Φωτογραφίες: NDP

 

 

Read More

And More