Ελένη Χατζίδου – Ετεοκλής Παύλου: Βόλτες στα νότια προάστια με την μικρή Μελίτα! [pics]

Οι εντατικές πρόβες για το «Just the two of us» συνεχίζονται και η Ελένη Χατζίδου με τον Ετεοκλή Παύλου είναι παντού μαζί. Το αγαπημένο ζευγάρι που έχει αποκτήσει μαζί μια πανέμορφη κορούλα, την οποία θα βαφτίσουν τον Σεπτέμβρη και θα πάρει το όνομα Μελίτα είναι στα καλύτερά τους και δεν το κρύβουν.

Ο Ετεοκλής και το κορίτσι του (όπως συνηθίζει να λέει την γνωστή τραγουδίστρια) είναι μαζί στη ζωή, μαζί και στη δουλειά και δεν σταματούν να απολαμβάνουν στιγμές απόλυτης οικογενειακής ευτυχίας. Η καραντίνα, μάλιστα, τους είχε βρει στο σπίτι να μην σταματούν τα παιχνίδια και τις δραστηριότητες με την μικρή τους πριγκίπισσα.

Ενώ, στην μετά καραντίνας εποχή, οι δυο τους επέστρεψαν στις επαγγελματικές τους υποχρεώσεις, αλλά και στις αγαπημένες τους βόλτες στα νότια προάστια. Πριν λίγες μέρες ο φωτογραφικός φακός του TLIFE τους απαθανάτισε με άκρως καλοκαιρινή διάθεση σε βόλτα τους στη Γλυφάδα, μαζί με την μητέρα και τον αδελφό του Ετεοκλή Παύλου.

Όλοι μαζί απόλαυσαν τον περίπατό τους και ενθουσιάστηκαν με τα παιχνίδια και τις αντιδράσεις της μικρής Μελίτας που λατρεύει τις βόλτες με τους γονείς της.

Δες φωτογραφίες:

 

Να θυμίσουμε ότι ακούγεται πως το ζευγάρι ετοιμάζεται το καλοκαίρι να παρουσιάσει δiκή του εκπομπή στο Open.

Φωτογραφίες: NDP

Read More

And More