Ελένη Χατζίδου: Η ερωτική εξομολόγηση στον αγαπημένο της και η φωτογραφία τους, αγκαλιά!

Full in love είναι τον τελευταίο καιρό η Ελένη Χατζίδου. Μετά την περιπέτεια που είχε όταν άγνωστος έκαψε το αυτοκίνητό της στην πυλωτή του σπιτιού της, κάτι που την τάραξε και την στεναχώρησε, η Ελένη έχει αφήσει όλα τα άσχημα πίσω της και έχει βρει την ευτυχία στο πρόσωπο του γυμναστή και πρωταθλητή στο άθλημα του κανόε καγιακ ατόμων με αναπηρία Ετεοκλή Παύλου!

Η αγαπημένη τραγουδίστρια που σε 4 μέρες κάνει πρεμιέρα στο Norht Live Stage μαζί με τον Θέμη Αδαμαντίδη και τον Πάνο Καλίδη ζει ένα μεγάλο έρωτα και όχι μόνο δεν το κρύβει αλλά το μοιράζεται μαζί μας με μεγάλη χαρά και ενθουσιασμό!

Η Ελένη χθες απόλαυσε την ημέρα της με τον αγαπημένο της στη θάλασσα ενώ μετά δείπνησε μαζί με την κολλητή φίλη της Τζο Λαζοπούλου και τον σύζυγό της! Η ερωτευμένη Ελένη έγραψε για τον αγαπημένο της δίπλα στη φωτογραφία τους που είναι αγκαλιά μπροστά στη θάλασσα: “Κορίτσια οι πρίγκιπες μπορεί να μην έρχονται πια με το άσπρο άλογο αλλά είναι εκεί έξω Μην συμβιβάζεστε με τίποτα λιγότερο απ ότι αξίζετε…#myking”

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164