Ελένη Χατζίδου: Η γεμάτη έρωτα ανάρτηση με αφορμή την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου! [pic]

14 Φεβρουαρίου σήμερα και τα αγαπημένα ζευγάρια γιορτάζουν τον έρωτά τους με κάθε τρόπο! Μπορεί κάποιοι να μην πιστεύουν στον Άγιο Βαλεντίνο, όμως όπως και να ‘χει σήμερα έχεις την ευκαιρία να κάνεις λίγο πιο χαρούμενο το έτερον ήμισυ. Η Ελένη Χατζίδου ανήκει στην κατηγορία εκείνων που δείχνουν κάθε ημέρα τα συναισθήματά τους στον καλό τους, ωστόσο δεν θα μπορούσε να μην ετοιμάσει κάτι ξεχωριστό για την πιο ερωτική γιορτή όλου του χρόνου.

Έτσι, δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια τρυφερή φωτογραφία μαζί με τον Ετεοκλή Παύλου και την Μελίτα Δήμητρα Παύλου, σχολιάζοντας: “Πόσοι άνθρωποι είναι τόσο τυχεροί ώστε να γνωρίσουν το άλλο τους μισό σ’ αυτή τη ζωή άραγε? Εγώ νιώθω ευλογημένη κ ευχαριστώ το θεό κάθε μέρα γι αυτό… Υπέροχε άντρα μου, φίλε μου, πατέρα του παιδιού μου, αίμα μου σε λατρεύω και σ’ ευχαριστώ που με κάνεις καλύτερο άνθρωπο κάθε μέρα…Happy valentine’s day”.

Τα λόγια της γνωστής τραγουδίστριας στάζουν μέλι για τον άνδρα που της άλλαξε τη ζωή, καθώς μαζί του είναι η πιο ευτυχισμένη γυναίκα στον κόσμο. Η γεμάτη έρωτα ανάρτηση δεν θα μπορούσε να μην συγκινήσει τους διαδικτυακούς φίλους της που έσπευσαν να αφήσουν όμορφα σχόλια.

Δες τη φωτογραφία:

Η Ελένη Χατζίδου έχει κάθε λόγο να είναι χαρούμενη!

Read More

And More