Ελένη Χατζίδου: Η κόρη της μεγάλωσε αρκετά και κάνει μόνη της τα πρώτα της βήματα (video)

H Ελένη Χατζίδου και ο Ετεοκλής Παύλου είναι αναμφίβολα ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz. Η σχέση τους ξεκίνησε το 2018 ενώ ένα χρόνο μετά οι δυο τους παντρεύτηκαν με πολιτικό γάμο. Η ευτυχία τους ωστόσο συμπληρώθηκε όταν τον  Σεπτέμβριο του ίδιου έτους ήρθε στον κόσμο η κορούλα τους Μελίτα – Δήμητρα.

Τόσο η γνωστή τραγουδίστρια όσο και ο Ετεοκλής έχουν σαν απόλυτη προτεραιότητά τους τη μικρή Μελίτα και φροντίζουν πάντα να της αφιερώνουν ποιοτικό χρόνο θέλοντας να μην χάσουν καμία σημαντική στιγμή από τη ζωή της. 

Μια τέτοια στιγμή είναι και τα πρώτα βήματα της μικρούλας τους που άρχισε να τα κάνει δειλά δειλά πριν μερικές εβδομάδες. Πλέον όμως η Μελίτα μπορεί και περπατάει εντελώς μόνη της και η Ελένη Χατζίδου σαν “χαζομαμά” δε χορταίνει να απαθανατίζει αυτές τις στιγμές. 

Πριν μερικές ώρες μάλιστα δημοσίευσε και ένα βίντεο με την κόρη της να περπατά και έγραψε, “Δεκατεσσάρων μηνών κάναμε μονες τα πρώτα βήματα! Τόσο περπάτησα κ εγώ μου είπε η Μαμά μου! Δεν ξέρω αν θεωρείται «αργά»η «νωρίς» κ ούτε με νοιάζει κ ούτε εσάς να σας νοιάζει! Να χαίρεστε όλες τις στιγμές κ να μην ανησυχείτε βασανίζοντας το μυαλό σας με τα «γιατί»!
«Γιατί δεν περπατάει ενώ της φίλης μου είναι μικρότερο κ περπατάει»,» «γιατί δε μιλάει ακόμα» «γιατί δεν τρώει με πιρούνι» «γιατί δεν κρατάει το μπιμπερό»κλπ… Όλα θα τα παιδάκια είναι διαφορετικά. Να τα χαιρόμαστε”.

Read More

And More