Ελένη Χατζίδου: Η πληρωμένη της απάντηση σε follower που σχολίασε την αναπηρία του συζύγου της: “Ο άντρας μου είναι…” (pics)

Η Ελένη Χατζίδου τα τελευταία χρόνια ζει την απόλυτη ευτυχία στο πλευρό του συζύγου της Ετεοκλή Παύλου! Στο πρόσωπό του, η αγαπημένη τραγουδίστρια έχει βρει όλα όσα αναζητούσε σε έναν ιδανικό σύντροφο και ακόμη περισσότερα, ενώ μαζί έχουν αποκτήσει την κορούλα τους, Μελίτα-Δήμητρα. Το βράδυ της Τετάρτης, η Ελένη αποφάσισε να κάνει ένα μικρό Q&A στο Instagram και να απαντήσει στις ερωτήσεις των διαδικτυακών της φίλων. 

Ωστόσο, δεν έλειψαν και οι αγενείς ερωτήσεις και συγκεκριμένα ενός follower που ρώτησε την τραγουδίστρια “Δεν σε ενοχλεί που ο Ετεοκλής έχει ένα πόδι;”. Η Ελένη Χατζίδου της απάντησε χωρίς πολλά πολλά: “Ο άντρας μου είναι ο πιο ολοκληρωμένος άντρας που έχω γνωρίσει στη ζωή μου!”

Στη συνέχεια και όταν ακόμη ένας θαυμαστής της την υποστήριξε, η Ελένη Χατζίδου έγραψε: “Καταλαβαίνουμε την περιέργεια του κόσμου αλήθεια… Αλλά πραγματικά είναι κάτι που δεν το έχω σκεφτεί ούτε μια μέρα… Δεν με έχει αφήσει αυτός ο υπέροχος άντρας να το σκεφτώ”.

Read More

And More