Ελένη Χατζίδου: Δες τι έκανε η τραγουδίστρια ένα βράδυ πριν γεννήσει! [pics,video]

Χαρμόσυνα είναι τα τελευταία νέα για την Ελένη Χατζίδου και τον Ετεοκλή Παύλου, καθώς έγιναν γονείς για πρώτη φορά. Το απόγευμα της Δευτέρας 2 Σεπτεμβρίου, το ζευγάρι υποδέχτηκε στη ζωή τον καρπό του μεγάλου έρωτά του. Η τραγουδίστρια γέννησε, λίγο νωρίτερα από ότι περίμενε, ένα υγιέστατο κοριτσάκι, το οποίο ολοκλήρωσε την ευτυχία που βιώνει με τον άντρα της ζωής της. Μάλιστα, τα χαρμόσυνα νέα τα ανακοίνωσε η ίδια μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, δημοσιεύοντας την πρώτη φωτογραφία της νεογέννητης μπέμπας.

Μια μέρα πριν τον τοκετό, ωστόσο, η όμορφη Ελένη διοργάνωσε το καθιερωμένο baby shower party στο σπίτι της. Το απόγευμα της Κυριακής, λοιπόν, οι κολλητές της την επισκέφθηκαν στο σπίτι της και όλες μαζί γιόρτασαν την ερχομό του μωρού της, το οποίο γεννήθηκε πρόωρα προς έκπληξη όλων.

Ο στολισμός ήταν όλος σε ροζ αποχρώσεις, ενώ πάνω σε ένα μεγάλο τραπέζι είχε στηθεί πλούσιος μπουφές για τις καλεσμένες, με γλυκές και αλμυρές λιχουδιές. Η μικρή που θα γεννηθεί θα βαπτιστεί ΜελίταΔήμητρα κι έτσι σε διάφορα σημεία του σπιτιού υπήρχαν τυπωμένα χαρτιά με το όνομά της, ενώ οι φίλες της Ελένης, κατά την είσοδό τους, φόρεσαν στο χέρι τους ένα ειδικό βραχιολάκι, πάνω στο οποίο αναγραφόταν το εξής: “Eleni’s Baby Shower 01.09.2019”.

Κατά τη διάρκεια της βραδιάς, η τραγουδίστρια άνοιξε τα δώρα που έλαβε για την μικρούλα της και μαζί με τις κολλητές τις το διακωμώδησαν στο έπακρον. Στα highlights του baby shower, ωστόσο, ήταν η απαγγελία ενός ποιήματος από την Ελένη Χατζίδου.

Δες τις φωτογραφίες και τα βίντεο που ακολουθούν:

Read More

And More