Ελένη Χατζίδου: Ο Ετεοκλής Παύλου είναι συνέχεια στο πλευρό της – Φωτογραφίες από την πρεμιέρα!

Ελένη Χατζίδου: Ο Ετεοκλής Παύλου είναι συνέχεια στο πλευρό της – Φωτογραφίες από την πρεμιέρα! | tlife.gr

Μετά την αποχώρηση του Θέμη Αδαμαντίδη από το North Live Stage, έγινε νέα πρεμιέρα με την Ελένη Χατζίδου και τον Βαλάντη. Πλήθος κόσμου βρέθηκε εκεί για να απολαύσει το καινούριο σχήμα και να διασκεδάσει με τις παλιές και τις καινούριες του επιτυχίες τους! Μαζί τους ήταν και οι «Droulias Brothers» οι οποίοι ξεσήκωσαν τους θαμώνες με την παρουσία τους στην μουσική σκηνή.

Την χθεσινή λαμπερή πρεμιέρα απόλαυσαν οι φίλοι και τα αγαπημένα πρόσωπα των τραγουδιστών, οι οποίοι βρέθηκαν εκεί για να διασκεδάσουν με τις μουσικές επιτυχίες τους. Ένας από αυτούς ήταν και ο σύντροφος της Ελένης Χατζίδου, ο Ετεοκλής Παύλου, ο οποίος δεν έφυγε λεπτό από δίπλα της. Ο Ετεοκλής είναι ο φύλακας άγγελος της τραγουδίστριας και την στηρίζει σε κάθε της βήμα. Οι δυο τους αν και είναι λίγους μήνες μαζί φαίνεται ότι ο ένας έχει βρει στο  πρόσωπο του άλλου, αυτό που έψαχνε και έχουν γίνει πλέον αχώριστοι.

Ο έρωτας τους ήταν κεραυνοβόλος και και ο ένας μιλάει με τα καλύτερα λόγια για τον άλλον. Φήμες μάλιστα, λένε πως το ερωτευμένο ζευγάρι θα ανέβει σύντομα τα σκαλιά της εκκλησίας μιας και θέλει να δημιουργήσει την δική του οικογένεια.

Φωτογραφίες Πέτρος Χόντος

READ more