Eλένη Χατζίδου: Ο Κωνσταντίνος Αργυρός της έδωσε το μικρόφωνο στο κατάλληλο τραγούδι! Βίντεο

Με τα τραγούδια του Κωνσταντίνου Αργυρού διασκέδασε το Σαββατοκύριακο η Ελένη Χατζίδου. Η αγαπημένη τραγουδίστρια που βγήκε πρόσφατα από ένα χωρισμό με τον ποδοσφαιριστή Άρη Σοϊλέδη, διασκέδασε με την παρέα της στο Fantasia και μοιράστηκε μαζί μας στα insta stories της τη στιγμή που ο Κωνσταντίνος της δίνει το μικρόφωνο για να τραγουδήσει.

Είναι η ώρα του τραγουδιού της…”Όλο και κάποιος θα βρεθεί να με παρηγορήσει”… το οποίο η Ελένη το επεσήμανε με το δικό της τρόπο…

Η ίδια έχει δηλώσει σε συνέντευξή της στο περιοδικό PEOPLE: “Πέρασα υπέροχα με τον Άρη, έχω να κάνω μόνο πολύ καλές σκέψεις για εκείνον. Είναι εκπληκτικό παιδί, με έκανε να γελάω πολύ όσο καιρό ήμασταν μαζί. Έχω πολύ λίγο χρόνο για την προσωπική μου ζωή και όσοι είναι μαζί μου – οι φίλοι και ο σύντροφός μου – είναι επιλεγμένοι πολύ αυστηρά. Έτσι συνέβη και με τον Άρη. Για να είμαι μαζί του δυόμισι χρόνια κάτι σημαίνει. Από την άλλη, επειδή λες για μάθημα, δεν χρειαζόταν να ανεβάζω τόσες κοινές φωτογραφίες στο Instagram και το σίγουρο είναι ότι δεν θα το ξαναέκανα”

Δες το βίντεο

Read More

And More