Ελένη Χατζίδου: Τα διαφορετικά Χριστούγεννα και ο λόγος που δεν σκέφτεται ακόμα να αποκτήσει ένα δεύτερο παιδί

Η Ελένη Χατζίδου και ο Ετεοκλής Παύλου βιώνουν την απόλυτη οικογενειακή ευτυχία στο πλευρό της κόρης τους, Μελίτας – Δήμητρας. Η γνωστή τραγουδίστρια μίλησε στην εφημερίδα “Real Life” και την Πολυξένη Καραμίχα και αναφέρθηκε στα Χριστούγεννα που έρχονται και τη δύσκολη περίοδο που διανύουμε, ενώ αποκάλυψε αν σκέφτεται να μεγαλώσει την οικογένειά της.

Είναι από τις λίγες φορές που η τραγουδίστρια θα περάσει οικογενειακά τα Χριστούγεννα και το χαίρεται πολύ: “Θυμάμαι τα Χριστούγεννα των παιδικών μου χρόνων, γιατί από τη στιγμή που ξεκίνησα να δουλεύω περνούσα τις γιορτές στα νυχτερινά κέντρα. Φέτος τα Χριστούγεννα ήρθαν νωρίς για όλους μας. Στολίσαμε από τις αρχές Νοεμβρίου. Το είχαμε ανάγκη”.

Η Ελένη Χατζίδου απολαμβάνει τη συντροφιά της κόρης και του συζύγου της, όμως της λείπει πολύ η δουλειά της. “Μου λείπει πολύ το τραγούδι. Δεν γκρινιάζω γιατί γνωρίζω μουσικούς που δεν έχουν να φάνε. Ευτυχώς έχω κρατήσει κάποια χρήματα στην άκρη όλα αυτά τα χρόνια και δόξα τω Θεώ ο άντρας μου δουλεύει. Τώρα ετοιμάζω το καινούργιο μου τραγούδι σε μουσική του Τάκη Μπουγά και στίχους της Ελένης Γιαννατσούλια. Είναι ένα τραγούδι που θα το βάλεις στο αυτοκίνητο και θα το πάρεις να φύγεις”.

Όσον αφορά στο ενδεχόμενο να μεγαλώσει την οικογένειά της με τον Ετεοκλή Παύλου, η ίδια απαντά: “Έκανα σκέψεις για δεύτερο παιδί αλλά ακόμα δεν γίνεται. Θέλω χρόνο. Προχθές που βγάζαμε δοντάκια και πονούσε και δεν κοιμήθηκε όλο το βράδυ σκεφτόμουν “φαντάζεσαι να υπάρχει ένα δεύτερο μωρό στο σπίτι και το άλλο να κοιμόταν και το άλλο να ξυπνούσε;”. Δεν ανησυχώ μήπως και δεν προλάβω ηλικιακά, αν είναι να έρθει ας έρθει, αν όχι δεν πειράζει. Θέλω να είμαι σίγουρη όπως και στο πρώτο”.

Το περασμένο καλοκαίρι απολαύσαμε το ζευγάρι σε ρόλο παρουσιαστών. Είναι κάτι που θα το επιχειρούσαν ξανά; “Περάσαμε πολύ ωραία το καλοκαίρι. Είχαμε κάποια πρόταση που δεν προχώρησε τελικά, αλλά είναι ωραίο που υπάρχει ενδιαφέρον. Είμαστε ανοιχτοί και οι δύο. Μπορούμε να κάνουμε κάτι που δεν θα είμαστε μαζί, δεν πάμε πακέτο”.

Read More

And More