Ελένη Χατζίδου: Τι αποκάλυψε για την επικοινωνία της με την Έρρικα Πρεζεράκου μετά το ατύχημα! [video]

Με την Έρρικα Πρεζεράκου μίλησε λίγες ώρες μετά το σοβαρό ατύχημα που είχε στην Κύθνο και η Ελένη Χατζίδου. Η γνωστή τραγουδίστρια μάλιστα, αναφέρθηκε στο περιστατικό στο «Καλοκαίρι #not», αποκαλύπτοντας πως η Έρρικα Πρεζεράκου μετά το ατύχημα βρίσκεται σε κατάσταση σοκ, ενώ ο Ετεοκλής Παύλου ανέφερε το πόσο σημαντικό είναι όποιος μπορεί να πάει να δώσει αίμα στο ΚΑΤ.

«Μιλήσαμε με την Έρρικα, πήραμε τηλέφωνο χθες το μεσημέρι. Το πρώτο πράγμα με το που σήκωσε το τηλέφωνο και της λέω “περαστικά. Πονάς αγάπη μου;”, μου λέει “Πάρα πολύ Ελενάκι, είμαι σε κατάσταση σοκ, δεν έχω συνειδητοποιήσει τι έχει γίνει. Θα μπορούσα να έχω χάσει το κεφάλι μου, να με έχει κόψει η προπέλα και να μην ζω αυτή τη στιγμή”. Μου είπε ότι έχασε το μικρό της δαχτυλάκι, όπως είπε και στην Σάσα Σταμάτη. Προσευχηθείτε μου λέει για τον παράμεσο, είχε αιματοκρίτη 19, έχασε πολύ αίμα αν και ανταποκρίθηκαν πολύ άμεσα, ελικόπτερο…», είπε η Ελένη Χατζίδου.

Και πρόσθεσε: «Της λέω “από τους αέρηδες;”, μου λέει “Ελενάκι μου τι να σου πω, είναι μεγάλη ιστορία απλά επειδή είχε δύο μεγάλες μηχανές το σκάφος θα μπορούσε να μου κοπεί το κεφάλι”. Σώθηκε από θαύμα. Έγιναν όλα τόσο γρήγορα, αίμα χρειάζεται και η ψυχολογία της θέλει χρόνο για να νιώσει καλύτερα».

Read More

And More