Ελένη Χατζίδου: Το ταξίδι στις Σπέτσες και η δημόσια ερωτική εξομολόγηση του Ετεοκλή! [pics,video]

Την απόλυτη ευτυχία βιώνει η Ελένη Χατζίδου στο πλευρό του αγαπημένου της Ετεοκλή Παύλου! Μπορεί το ερωτευμένο ζευγάρι να είναι μόλις μερικούς μήνες μαζί, αλλά η δημοφιλής τραγουδίστρια κατάλαβε από την αρχή πως ο γοητευτικός γυμναστής είναι ο άντρας της ζωής της. Σε τέσσερις περίπου μήνες μάλιστα θα υποδεχτούν τον καρπό του έρωτά τους, την κόρη τους, η οποία θα επισφραγίσει με τον πιο όμορφο τρόπο τη σχέση τους. Πριν δύο εβδομάδες περίπου, ο Ετεοκλής ζήτησε σε γάμο την Ελένη, η οποία φυσικά είπε το πολυπόθητο “ναι”!

Ήδη από την Παρασκευή, το ζευγάρι ταξίδεψε στις Σπέτσες με αφορμή το Spetsathlon 2019, το οποίο διοργανώνεται αυτό το Σαββατοκύριακο, στο νησί του Αργοσαρωνικού. Ο Ετεοκλής Παύλου είναι πρωταθλητής του κανόε καγιάκ, ενώ η Ελένη είναι λάτρης του αθλητισμού! Έτσι αποφάσισαν να παρακολουθήσουν από κοντά την αθλητική διοργάνωση και παράλληλα να συνδυάσουν και στιγμές χαλάρωσης στο όμορφο νησί.

Οι δυο τους ζουν τον απόλυτο έρωτα και ανυπομονούν να γίνουν για πρώτη φορά γονείς. Μιας και η κόρη έρχεται σε λίγους μήνες, η Ελένη και ο Ετεοκλής προσπαθούν να περάσουν ποιοτικό χρόνο ως ζευγάρι λίγο πριν έρθει ο καρπός του έρωτά τους και αλλάξει για λίγο τις ισορροπίες.

Ο Ετεοκλής Παύλου δημοσίευσε μια πολύ σέξι φωτογραφία του στο μπαλκόνι του ξενοδοχείου που διαμένουν, ωστόσο το συνόδευσε με την πιο τρυφερή λεζάντα για την Ελένη Χατζίδου: “Το απίστευτο είναι πως η πραγματική θέα βρίσκεται στην μέσα πλευρά του δωματίου, και είναι η γυναικά μου που απλά κάθεται και χαλαρώνει ευτυχισμένη!”

Read More

And More