Ελένη Χατζίδου: Βόλτα στην Γλυφάδα με την καλύτερή της φίλη Τζο Λαζοπούλου! [pics]

Ελένη Χατζίδου: Βόλτα στην Γλυφάδα με την καλύτερή της φίλη Τζο Λαζοπούλου! [pics] | tlife.gr

Η Ελένη Χατζίδου πήρε τη μεγάλη απόφαση να συμμετάσχει στο Survivor, να αγωνιστεί και να μείνει χωρίς φαγητό και μπάνιο για περίπου δύο μήνες. Όλα αυτά, όμως, ανήκουν στο παρελθόν και η γνωστή τραγουδίστρια έχει επιστρέψει για τα καλά στην καθημερινότητά της. Η αγαπημένη τραγουδίστρια συνεχίζει κανονικά τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις και τις εμφανίσεις της σε διάφορες πόλεις της Ελλάδας, ενώ όταν βρίσκει ελεύθερο χρόνο βρίσκεται με τα αγαπημένα της πρόσωπα.

Ο φωτογραφικός φακός του TLIFE απαθανάτισε την Ελένη Χατζίδου, με την καλύτερή της φίλη και γνωστή τραγουδίστρια, Τζο Λαζοπούλου σε μία από τις καθημερινές τους βόλτες στην Γλυφάδα. Οι δύο τραγουδίστριες είναι κολλητές φίλες και στηρίζουν πάντα η μία την άλλη, στα εύκολα και στα δύσκολα. Η Ελένη και η Τζο έκαναν χαλαρό περίπατο στα βόρεια προάστια, με casual look, ενώ δεν δίστασαν να ποζάρουν στον φωτογραφικό μας φακό.

«Με την Τζο και άλλες δυο κολλητές μας φίλες κατεβήκαμε μαζί από Θεσσαλονίκη στην Αθήνα. Η φιλία μας μετράει πολλά χρόνια,σχεδόν 10! Ήμασταν και εκεί φίλες και δουλεύαμε επίσης μαζί σε μαγαζιά της Θεσσαλονίκης. Όταν κατεβήκαμε λοιπόν συγκατοικήσαμε όλες μαζί σ ένα σπίτι! Φανταστείτε τι γινόταν σε αυτό το σπίτι. Είμαστε πολύ δεμένες όλες απλά οι άλλες δυο φίλες επέστρεψαν Θεσσαλονίκη και μονό εγώ με τη Γεωργία μείναμε Αθήνα. Περνάμε πολλές ώρες μαζί και είναι μεγάλο στήριγμα για μένα,αγαπιόμαστε πολύ και θέλουμε φυσικά το καλύτερο η μια για την άλλη προσωπικά και επαγγελματικά», είχε δηλώσει η Ελένη Χατζίδου σε συνέντευξή της στο TLIFE.

Δες όλες τις φωτογραφίες:

Φωτογραφίες: NDP

READ more