Ελένη Χατζίδου: Η βραδινή έξοδος με φίλους και οι φήμες για νέο έρωτα με γνωστό επιχειρηματία! [pics]

Ελένη Χατζίδου: Η βραδινή έξοδος με φίλους και οι φήμες για νέο έρωτα με γνωστό επιχειρηματία! [pics] | tlife.gr

Η Ελένη Χατζίδου πήρε τη μεγάλη απόφαση να συμμετάσχει στο Survivor, να αγωνιστεί και να μείνει χωρίς φαγητό και μπάνιο για περίπου δύο μήνες. Όλα αυτά, όμως, ανήκουν στο παρελθόν και η γνωστή τραγουδίστρια έχει επιστρέψει για τα καλά στην καθημερινότητά της. Η αγαπημένη τραγουδίστρια συνεχίζει κανονικά τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις και τις εμφανίσεις της σε διάφορες πόλεις της Ελλάδας, ενώ όταν βρίσκει ελεύθερο χρόνο βρίσκεται με τα αγαπημένα της πρόσωπα.

Φυσικά, η Ελένη Χατζίδου δεν σταματά και τις βραδινές εξόδους,πάντα με καλή παρέα! Πριν λίγες μέρες, ο φωτογραφικός φακός του TLIFE «τσάκωσε» την όμορφη τραγουδίστρια στο νυχτερινό κέντρο BOX να διασκεδάζει με καλή παρέα με τις επιτυχίες του συγκροτήματος Melisses και της Τάμτα! Η Ελένη διασκέδασε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες με την καλύτερή της φίλη, Τζο Λαζοπούλου αλλά και τις πρώην συμπαίκτριές της στο Survivor, Κατερίνα Χαλικιά και Μαρίνα Σαμαρινού.

Με την Κατερίνα Χαλικιά και την Μαρίνα Σαμαρινού

Η σέξι τραγουδίστρια, μάλιστα, φαίνεται πως διανύει μια πολύ όμορφη περίοδο και στην προσωπική της ζωή. Σύμφωνα με όσα ανέφερε ο Νίκος  Γεωργιάδης στην εκπομπή Επιτέλους Σαββατοκύριακο, η Ελένη Χατζίδου ζει τον έρωτα στο πλευρό ενός νέου και αρκετά γοητευτικού επιχειρηματία. Ο συγκεκριμένος άντρας είναι ιδιαίτερα έξυπνος και ικανός και ήρθε στην ζωή της όμορφης τραγουδίστριας για να την αναστατώσει ευχάριστα!

Δες το βίντεο:

Δες όλες τις φωτογραφίες από την βραδινή της έξοδο:

Με την Τζο Λαζοπούλου

Γιάννης Καζανίδης – Ελένη Χατζίδου – Άρης Γεωργιάδης – Τζο Λαζοπούλου

Φωτογραφίες: NDP

READ more