Ελεονώρα Αντωνιάδου: «Είμαστε άξιοι της μοίρας μας αν μας σοκάρει να φιλιούνται δυο άντρες»

Η Ελεονώρα Αντωνιάδου παραχώρησε μια αποκαλυπτική συνέντευξη στην εκπομπή «Love It» και την Κατερίνα Νινιού. 

Η ταλαντούχα ηθοποιός αναφέρθηκε στις ακραίες αντιδράσεις που προκαλεί η παράσταση «Κόκκινα φανάρια» του Βασίλη Μπισμπίκη στην οποία πρωταγωνιστεί, την τρανς κοινότητα που αναδεικνύεται μέσα από την παράσταση καθώς και το body shaming.

«Έχουμε ακραίες αντιδράσεις στην παράσταση και σηκώνονται και φεύγουν την ώρα της παράστασης. Δεν με στεναχωρεί, όμως, γιατί είμαστε σε ένα θέατρο 150 θέσεων και φεύγουν κάθε φορά πέντε, έξι. Δεν μας ενοχλεί. Αν ο θεατής σοκάρεται περισσότερο βλέποντας δυο άντρες να φιλιούνται στο στόμα παρά αν βλέπει έναν φίλαθλο να σκοτώνει κάποιον άλλον επειδή φοράει άλλο χρώμα μπλούζα, είμαστε άξιοι της μοίρας μας.

Η τρανς κοινότητα ακόμα ζει περίεργες καταστάσεις. Έμαθα πρόσφατα για μια κοπέλα που έχει κάνει την εγχείρηση, πήγε να νοικιάσει σπίτι και δεν της νοίκιαζαν σπίτι. Της είπαν, δεν θέλουμε να γίνει ότι και ότι η πολυκατοικία μας» αποκάλυψε η Ελεονώρα Αντωνιάδου.

«Στο σχολείο είχα βιώσει body shaming για έναν ρόλο στο «Όνειρο καλοκαιρινής νύχτας» όταν, επειδή ήμουν πιο τροφαντό παιδάκι, μου έδιναν τον ρόλο του γαϊδάρου. Το έβαλα όμως στόχο, έχασα τα παραπάνω κιλά και την επόμενη χρονιά πήρα τον ρόλο που ήθελα» εξομολογήθηκε η όμορφη ηθοποιός.

 

«Έχω σταθεί πολύ τυχερή γιατί από μικρή μπήκα στην ομάδα του Βασίλη Μπισμπίκη. Ένιωθα ασφάλεια, είμαστε σαν οικογένεια. Είμαστε πολλά χρόνια μαζί. Ο Βασίλης είναι σαν μπαμπάς μας από πάνω μας και μας προσέχει. Είναι τρομερά καλός σκηνοθέτης. Δίνει πολύ μεγάλη ελευθερία στους ηθοποιούς του. Είναι πάντα πολύ καλός ο Βασίλης και πάντα δοτικός. Έχει φέρει η Δέσποινα Βανδή ρούχα για την παράσταση, αλλά εγώ φοράω άλλα. Δεν έχω τέτοια show όπως τα άλλα παιδιά» αποκάλυψε η Ελεονώρα Αντωνιάδου για τον μέντορά της Βασίλη Μπισμπίκη. 

Read More

And More