Ελεονώρα Μελέτη: 2016 - 2020: Συγκρίνει τη ζωή της τότε και σήμερα! Τι έχει αλλάξει; [pic]

Ελεονώρα Μελέτη: 2016 – 2020: Συγκρίνει τη ζωή της τότε και σήμερα! Τι έχει αλλάξει; [pic] | tlife.gr

Μια αναδρομή στο 2016 έκανε η Ελεονώρα Μελέτη, το απόγευμα της Τετάρτης, αποκαλύπτοντας στους διαδικτυακούς φίλους της τις σκέψεις της για τα χρόνια που περνάνε. Η γνωστή παρουσιάστρια δημοσίευσε στο προφίλ της μια φωτογραφία από το 2016, τότε που η ζωή της δεν θύμιζε σε τίποτα τη σημερινή και έκανε τον δικό της απολογισμό γι’ αυτά τα τέσσερα χρόνια που έχουν περάσει. Η ίδια δεν φανταζόταν ποτέ να είναι μητέρα και σύζυγος, όμως αυτές είναι οι ιδιότητες που την κάνουν ευτυχισμένη!

«Σαν σήμερα το 2016… τότε που έφευγα ξαφνικά κ απροειδοποίητα ακόμα κ μόνη μου, για 15νθημερα ταξίδια αναζητώντας κύματα ή αέρα… τότε που έκανα κάθε μέρα γυμναστική 2 ώρες, τότε που δούλευα από το πρωί μέχρι όσο πάει, κ γυρνώντας από τη δουλειά έβραζα φακές με ρύζι κ έβλεπα ταινίες στον καναπέ μέχρι αργά τα μεσάνυχτα. Τότε που έβλεπα ερωτευμένα ζευγάρια κ έλεγα «μα πως γίνεται αυτό?»

Τότε που τα παιδάκια στα πλοία με ενοχλούσαν όταν φώναζαν κ έτρεχαν ανεξέλεγκτα. Τότε που αν μου περιέγραφες τη ζωή μου 4 χρόνια μετά θα γέλαγα κ θα σε έλεγα τρελό. Αχ αυτές οι φωτογραφίες. Υπάρχουν για να σου θυμίζουν πάντα πως ήσουν κ πως γίνεσαι. Πως ένιωθες κ πως άλλαξες. Εννοείται κ ποσό πάχυνες Γαμώτο. Ποσό μα ποσό θα θελα να έριχνα μια κρυφή μάτια σε μια φωτογραφία μου από το μέλλον. Έτσι λίγο, ένα μικρό καρέ..».

Η Ελεονώρα Μελέτη σε μία από τις ανέμελες στιγμές του παρελθόντος!

READ more