Ελεονώρα Μελέτη: Ανυπομονεί για τα πρώτα Χριστούγεννα με την κόρη της [pic]

Η Ελεονώρα Μελέτη τον περασμένο Απρίλιο έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο κοριτσάκι, ανοίγοντας έτσι το πιο όμορφο κεφάλαιο της ζωή της. Η παρουσιάστρια του Alpha είναι χαζομαμά και απολαμβάνει κάθε στιγμή της ημέρας με την πριγκίπισσά της, η οποία πλέον είναι 7 μηνών. Τόσο η μικρή Αλεξάνδρα όσο και ο σύζυγός της, Θοδωρής Μαροσούλης είναι η απόλυτη προτεραιότητά της.

Η γλυκιά μανούλα έχει δει την ζωή της να αλλάζει προς το καλύτερο και έχει κάθε λόγο να είναι ευτυχισμένη. Δεδομένου ότι βρισκόμαστε πολύ κοντά στα Χριστούγεννα, η Ελεονώρα αποφάσισε να στολίσει το σπίτι της και έτσι βγήκε για ψώνια. Τα Χριστούγεννα του 2018 θα είναι τα πρώτα που η Ελεονώρα και ο Θοδωρής θα περάσουν με την μικρή και αυτός είναι και ο λόγος που ξεκίνησαν νωρίς τις προετοιμασίες.

Η ξανθιά παρουσιάστρια μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους ένα Instagram Story στο οποίο μας δείχνει τις χριστουγεννιάτικες μπάλες που της έκλεψαν την καρδιά. Ειδικότερα, τα στολίδια έχουν ζωγραφισμένα πάνω τους ήρωες της Disney.

Δες τη φωτογραφία:

Read More

And More