Ελεονώρα Μελέτη: Αποκάλυψε το όνομα της κόρης της και δεν το πήρε χαμπάρι κανείς! Video

Πριν περίπου δύο εβδομάδες, η Ελεονώρα Μελέτη έγινε για πρώτη φορά μητέρα! Η γνωστή παρουσιάστρια έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο κοριτσάκι, καρπό του έρωτά της με τον σύζυγό της Θοδωρή Μαροσούλη και από τότε το ζευγάρι πλέει σε πελάγη ευτυχίας. Μάλιστα, τις τελευταίες μέρες που έχουν επιστρέψει με την μικρή στο σπίτι, η καθημερινότητα της Ελεονώρας έχει αλλάξει σε τεράστιο βαθμό και απολαμβάνει στο έπακρο τη χαρά της μητρότητας.

Πριν λίγη ώρα, η γνωστή παρουσιάστρια μας αποκάλυψε “κατά λάθος” το όνομα που θα πάρει η μπεμπούλα της! Με μια ανάρτησή της στα Instagram Stories, η Ελεονώρα μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους πόσο έχει αλλάξει η ζωή της και το ότι δεν αναγνωρίζει τον εαυτό της… καθώς αγαπάει ξανά το ροζ χρώμα και τα λουλουδάκια. Αυτό, όμως, που λίγοι πρόσεξαν ήταν το κόσμημα στον λαιμό της… το οποίο είχε το όνομα Αλεξάνδρα!

Να θυμίσουμε πως Αλεξάνδρα ονομάζεται η πεθερά της, με την οποία η παρουσιάστρια έχει πολύ στενή σχέση. Η μητέρα του Θοδωρή Μαροσούλη ήταν κοντά στην Ελεονώρα κατά την διάρκεια της εγκυμοσύνης της και της μαγείρευε πολύ συχνά τα αγαπημένα της φαγητά. Έτσι, η μικρή τους πριγκίπισσα θα πάρει το όνομα της γιαγιάς της!

Read More

And More