Ελεονώρα Μελέτη: Chic εμφάνιση σε βραδινή έξοδο στο θέατρο! [pics]

Μπορεί την περίοδο της καραντίνας να έμεινε σπίτι με τον σύζυγό της Θοδωρή Μαροσούλη και την κόρη τους Αλεξάνδρα, τώρα όμως η Ελεονώρα Μελέτη έχει αρχίσει να κάνει τις πρώτες κοσμικές εμφανίσεις της. Η γνωστή παρουσιάστρια έκανε μια βραδινή έξοδο στο θέατρο και έκλεψε τις εντυπώσεις.

Chic και ανανεωμένη η Ελεονώρα, που επιμελήθηκε μόνη το μακιγιάζ και τα μαλλιά της όπως αποκάλυψε στις κάμερες, ήταν χαμογελαστή και ευδιάθετη. Η ίδια απόλαυσε την επίσημη πρεμιέρα της παράστασης «Ο συλλέκτης» που έγινε στο καλοκαιρινό θέατρο Αθηνά και τράβηξε πάνω της τα φωτογραφικά φλας. Εκεί συναντήθηκε με τους πρωταγωνιστές Αργύρη Αγγέλου και Ιωάννα Πηλιχού, αλλά και με τον πατέρα του συζύγου της και θεατρικό παραγωγό Δημήτρη Μαροσούλη.

Ελεονώρα Μελέτη

Ελεονώρα Μελέτη, Αργύρης Αγγέλου

Ελεονώρα Μελέτη, Δέσποινα Βανδή

Λίγα λόγια για την παράσταση

«O συλλέκτης» (1963), το πρώτο μυθιστόρημα του Τζων Φώουλς, τον καθιέρωσε δικαίως στην παγκόσμια λογοτεχνία ως έναν από τους σημαντικότερους πεζογράφους. Η ένταση και το σασπένς που δημιουργεί παραπέμπουν ξεκάθαρα σ’ ένα κορυφαίο θρίλερ, όπου ο θεατής οδηγείται σε μια ύπουλη ταύτιση με τον Κακό και τον Καλό ταυτόχρονα.

Το έργο παρακολουθεί τον Κλεγκ, έναν ανήσυχο και φιλόδοξο νεαρό ταπεινής καταγωγής, που έχασε τους γονείς του μικρός, μεγάλωσε με μια θεία του και την ανάπηρη κόρη της και δεν κατάφερε ποτέ να ενταχθεί κοινωνικά. Μοναδική του διέξοδος η συλλογή πεταλούδων. Όταν θα κερδίσει ένα λαχείο, θ’ απαγάγει και θα φυλακίσει για έναν μήνα τη Μιράντα, μια νεαρή φοιτήτρια Καλών Τεχνών, με την οποία τον χωρίζουν έντονες κοινωνικές διαφορές.

Τα αισθήματα του θεατή εναλλάσσονται, ενώ κανονικά θα έπρεπε να είναι σταθερά· εκείνη είναι το θύμα κι εκείνος ο θύτης. Αυτή είναι η βασική δύναμη της αφήγησης του Φώουλς. Ο Κλεγκ είναι ένας άνθρωπος εμμονικός – σχεδόν αμόρφωτος, άσχετος από τέχνη, πολιτική, φιλοσοφία· ένας άνδρας που αρνείται να «διδαχτεί» οτιδήποτε από εκείνη. Η Μιράντα είναι μια λαμπερή πεταλούδα, ταλαντούχα ζωγράφος, συναναστρέφεται καλλιτέχνες – λίγο υπεροπτική, σίγουρα έξυπνη. Στην κανονική ζωή δε θα καταδεχόταν ούτε να τον κοιτάξει. Ωστόσο για ανθρώπους σαν κι αυτόν δεν υπάρχει γιατρειά: ο Κλεγκ θα παραμείνει συλλέκτης για πάντα.

Φωτογραφίες: Πέτρος Χόντος

 

 

Read More

And More