Ελεονώρα Μελέτη: “Δεν μπορούσα να επενδύσω και να αφιερώσω χρόνο σε κάποιον…”

Μέσα σε σύντρομο χρονικό διάστημα, η Ελεονώρα Μελέτη είδε τη ζωή της να αλλάζει ολοκληρωτικά! Η αγαπημένη παρουσιάστρια γνώρισε τον έρωτα της ζωής της, παντρεύτηκαν και έφεραν στον κόσμο την μονάκριβη κόρη τους, Αλεξάνδρα, η οποία αποτελεί την απόλυτη προτεραιότητά τους. Λίγο πριν την πρεμιέρα της στην καθημερινή πρωινή ζώνη του Alpha, η Ελεονώρα Μελέτη δίνει μια αφοπλιστική συνέντευξη στην εφημερίδα Real News.

Περίμενες ότι θα μπορούσε ένα τόσο μικρό πλάσμα να αλλάξει τη ζωή σου;

Φανταζόμουν ότι ένα παιδί αλλάζει τη ζωή ενός ανθρώπου και γι’ αυτό δεν τολμούσα να κάνω. Επειδή είμαι πολύ υπεύθυνος άνθρωπος, ήξερα ότι η ζωή μου όπως ήταν δομημένη, δεν χωρούσε τίποτα. Δεν είχε χώρο για σχέση. Δεν μπορούσα να επενδύσω και να αφιερώσω χρόνο σε κάποιον. Ήταν πολύ εγωκεντρικά δομημένη η ζωή μου, με τα πιόνια τοποθετημένα εκεί που εγώ ήθελα, στα ταξίδια, στη γυμναστική, στα σπορ, στους φίλους και στη μοναχικότητά μου. Όλα αυτά ήρθε και τα διέλυσε σαν τσουνάμι, η Αλεξάνδρα.

Ήταν τεράστια η αλλαγή και έπρεπε να ισορροπήσω από το ένα άκρο στο άλλο. Πιστεύω ότι οι άνθρωποι που έχουν εγωκεντρικά δομημένη τη ζωή τους, όταν αποφασίζουν να φέρουν συνειδητά στον κόσμο ένα παιδί, αφουγκράζονται απόλυτα τι πρέπει να γίνει για να είναι δίπλα του. Είναι απίστευτο το πώς άλλαξαν οι προτεραιότητές μου! Είμαι πάρα πολύ χαρούμενη από τη σχέση που έχω δομήσει με την Αλεξάνδρα! Νιώθω πολύ χαρούμενη!

Τι σου αρέσει να κάνετε μαζί;

Τα πάντα! Μου αρέσει να την παρατηρώ να ανακαλύπτει τον κόσμο. Τώρα βρισκόμαστε στη φάση που μιλάμε και κάθε μέρα μου λέει καινούργιες λέξεις. Κάνει πράγματα, τα οποία με τρελαίνουν.

Read More